utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben göremeyeceğim, zira yaza yine kestireceksin, ben gidiciyim malum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 apeiron anaximander'ın dünyadaki herşeyi oluşturduğuna inandığı temel madde. şimdi okudum söylemesem olmazdı. ilerde fizikçiler için antik yunan felsefesi dersi açmaya karar verdim çok ilham verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 haha, du bakalm belli olmaz o işler ya :p döndüğünde ahenkle dans edio olabilirler hala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 @ Ardeth; daha önce de nickim üzerine bi yorumda bulunmştun ama şimdikinden farklıydı, insanlar yanlış bilgilendirme :p sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 irin said: sen de inanmadın sanki yazdıklarına yok yorgunluktan çok istekli yazamadım ama gerçekten öyle bir kedi hehe. hareketlerini falan görsen gülmekten ölürsün ağzına bütün bi tavuk iskeletini alıyo, biz onu kovalıyoruz o kaçıyo bütün evi dolaşıyoruz. kaçışta böyle kuyruk havada pıt pıt zıplayarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Apeiron said: @ Ardeth; daha önce de nickim üzerine bi yorumda bulunmştun ama şimdikinden farklıydı, insanlar yanlış bilgilendirme :p sdaf yok tam olarak aynıydı sadece daha az bilgi içeriyodu dur bakayım bulayım onu edit buldum: said: apeiron latincede belirsiz şekilsiz demek sdf mutlu yıllar bu kelime anlamı, kelimenin kökeni anaximander'a dayanıyor işte. diğer miletuslu fizikçilerin tersine ana maddenin su ateş gibi belirli bir madde değil belirsiz şekilsiz bir madde olduğuna inanıyor (aether gibi bir nevi). anlamı da ordan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 benim tum tanıdıgım siyamlar tripsinaz lan.ama genellemeyeyim yanlıs olmasın... caaaaan yeni foto istiorz artık.album yenilendi bak yiyorsun bizi yıllardır aynı fotoyla.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bunun triple hiç ilgisi yok ya kucak gülü bu kedi direk bebek gibi uyutuyorum kucağımda hiç sesi çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 irin, album yenilendi ama klasikleri eklemek lazım die düşündm :p nese baska bi foto o zaman; baska bi foto :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 siyamlar çok ruh hastası oluyor ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 enee aşgımızın fotosu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Alfheim said: siyamlar çok ruh hastası oluyor ama :S evet bu kedi ruh hastası ona lafım yok kendini köpek sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 utopia said: enee aşgımızın fotosu <3 bebğim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahhaha negzelsiniz len. ben bunu daha evvel gormemmişim.selinim hep guzel en guzel de zaten,sen de guzel cocuksun hani can.)) @ardeth inandım,dusundumki zaten senin kedinin sorunlu olması halinde kediye genetik olarak bir mudahalede bulunabilir onu muthiş bir kedi haline getirebilirsin sdfgh özur diliyorum kedini genellediğim için saka maka.ilet bunu kedine lutfen^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sensin güzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 saol başak =)) güzel insanlarız vesselam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 oha irinin adının başak olduğunu ilk defa öğreniyorum şaşırdım çünkü kuzenimin de adı başak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ahaha :D iide basak bol bulunan bi isim, neden bu kadr heycan yaptıysan. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yok nispeten iyi bir süredir tanıyorum da forumdan ismini bilmiyor olmama şaşırdım daha çok kendimi yanlış ifade etmişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 demek ki kuzeninle bi alakası yokmuş? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 başak ismi cok ya.sina gibi deil.ayrıca bu posttan cıkarımım sinanın kuzeni cok efendş bir insan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 selam benim de adım utku. ilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Apeiron said: demek ki kuzeninle bi alakası yokmuş? :p orda aslında kendi kendime irinin ismini daha önce duymadığımı kanıtladım. çünkü duymuş olsam kuzenimin ismi olduğunu fark edip hatırlardım muhtemelen. fakat fikirlerimi yanlış aktardım. evet kuzenim çok efendi bi insandır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: selam benim de adım utku. ilgi? ilgi yok gitti imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: selam benim de adım utku. ilgi? utku asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar