dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BabacumMostors said: evet abla arakdan güzel görünebilir de benim aklım sitenin ismine takıldı.. paticik.com.. çok kötü lan.. düşünseen en deliklanlı arkadaşına anlatıyordsun böyle bir kız gördüğünü vs cümle şöyle oluyor "bizim foruma bir fotoğraf koymuşlar paticik.com bünyesinde" seni dinleyen o an iki göt kenara kaykılmaz mı? senden kaçmayı amaçlamaz mı? bence amaçlar.. paticik ne ya! aynı şeyi sölüyorum da dinleyen yok. naapalım! ÇIKARTIP KUZENLERİNİ Mİ MASADAN AŞAĞIYA ATALIM HA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o ne biçim soru(ünlem) cümlesi. yamuk olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dasaaasjdvasjdasjgnediyonasdfslfsdffsdfabicimsdkfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 HEY ALLAM NE HAZNO ADAMLAR VAR YA SHİFTE BASILI TUTUYORUM (ya ben şaka yapmyıroum harbiden caps lock kullanmıyorum shifte basıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tehditkar bi soruyla karışık orta.. ama gol olma tehlikesi de yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fede said: yengeyi korudum tolga ben de farkettiysen. izmire gelicem bi ara Gel yengenin arkadaşları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi bu shift olayı büyük bi maharet değil ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dartanian said: fede said: yengeyi korudum tolga ben de farkettiysen. izmire gelicem bi ara Gel yengenin arkadaşları var geleyim. hemen mi geleyim. biraz geç gelsem olur mu. işim var geç geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Gel gel hatun beni bırakmadan aafsdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kişiselde beni gördüğün an gelmene gerek yok demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bence bıraktıktan sonra git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o hatun seni bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tabii bu da farklı bi bakış açısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fede said: o hatun seni bırakır. :( iyi de gece gece niye üzüyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ADAM KENDİNE DUA EDİYO Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet ekmeğin dediği gibi yapayım. aranızı yaparım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 aranız dedim olm aramız demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dynun said: http://img521.imageshack.us/img521/2193/0917041251090.jpg Ayrıca beni bıraktı senle çıkcak mı bakalm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ağzımdan kötü söz çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Git öp kızı şu saniye kıymetini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 en azından salıncak üzerinde gülen gözlerdeki ismete benzemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ismet kızdı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ulan biri foto koysun olmıcak böyle :D ben sana iyi niyetle yaklaşayım arkını ayarlayım sen bana pee öleydim de görmeyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar