aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zaytinyeali dolmea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaprak dolma ne yaaa ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 diyen var. duydum. acımadan dolma sardım diyorlar. dostum önce dolma diyorsun sonra sardım diyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sarma rakının yanında harikadır varlığınla yokluğunla sen harikasın allah özelini güzelini yazsın alnımaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 amin cümlemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sinad said: sarma rakının yanında harikadır varlığınla yokluğunla sen harikasın allah özelini güzelini yazsın alnımaa. sarma her türlü harikadır. lütfen... tabi yapmasını bilene yaptırmak lazım o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 utopia said: ha bir de yaprak sarmaya yaprak dolma diyen sevgili arkadaşlar ne diyelim, osman mı diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evilmaddox said: @Gwi: Kadının çocuğu olsa ne olacak, o evde yaşıyorsa zaten alışmıştır o çocuk kaç yazar be. pekiii ev erkeğinse kadın bakıcı bulamayıp çocuğuyla birlikte geldiyse? mesela cartman'ın annesi yaptı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şimdi benim bildiğim bi zeytinyağlı yaprak sarma vardır, yaprak dolma diyenini de duydum. ikisi de kullanılıyor sanırım. bi de etli yaprak dolma vardır. onun da etli yaprak sarması olarak kullanıldığını da duydum. esas doğrusu nedir bunların? bi de lahana dolması vardır hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ikisi de kullaniliyor ya gayet. elbette izmir yoresinde farklidir. cekirdege cigdem diyen insanlardan her seyi beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zeytinyağlı yaprak dolma ama bir evde genelde aynı anda birden fazla çeşit zeytinyağlı dolma olmadığı için ne olursa olsun zeytinyağlı dolma diyerek iletişim kurulabiliyoruz bizzat denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 off izmirli artislik yapiyo iste, herseyin dogrusunu bildiklerini zannediyo gevurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaprak dolması yiyecek lüksü olan adamın, rakı icecek efkarımı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zeytinyağlı parmakta derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 parmak boyutundaki sarmalardan bahsediyorsan yazık oluyor onlara genelde. en emek isteyen incelikte sarmaların 2 saniyede cips gibi bitmesi yapanın saçını beyazlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaprak sarma, yaprakla yapılan. zeytinyağlı dolma, biber patlıcan kabak vs. ile yapılan. cahillik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yanlış biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaprak dolmasıda denir, sen cok bilmişlik yapma. burda 10 kişi dolsa diyosa, dolmadır aaaa. ayrıca pırasa dolmasıda, aynı şekilde dolma ici sarılarak yapılır, ama adı pırasa dolmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 şimdi herhangi bir yenilebilir kabuk içine çeşitli pilav vs. doldurunca dolma denmesi mantıklı evet. ondan yaprak dolma saçma da gelse kulağa mantıklı. yine de yaprak sarma denir ona ama. içini doldurduğumuz herşeye dolma deseydik insanların yarısını da dolma diye çağırabilirdik mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hayır pırasa sarma o afsafdsf abi çekirdeğe çiğdem diyen güruha anlatılamaz bunalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cok net bir şekilde pırasa dolma onun adı http://images.google.com/images?hl=en&q=p%C4%B1rasa+dolma&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi cahil cahil konuşmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 cüce o yaprak sarma, dolma değil. iyi bak yaprağı sarmışlar pırasa yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pirasa doldurulur ama, sarilmaz. yaprak sarilir, adina da dolma denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hatta şöyle de cevap verebilirdim cahil herifler bakın! yaprak sarma o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.createchef.com/resimler/yapraksarma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar