dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ölecekmiş , ölmesin dedim...bir can kurtulsun dedim...bütün hayatımda ofsayt dediler. bir işe yaramaz, sümsük dediler. varsın gene desinler dedim... hayatımda bi defacık bi kız sevdim... onu da kaybedeyim dedim... hayatımda bi kerecik bişey kazanacak oldum, onu da kaybedeyim dedim.. tek bi can kurtulsun dedim.. çocuğu kurtaracak kadarını aldım, üst tarafına el sürmedim.. fena mı oldu? sizler hepiniz, hepiniz, hepiniz hakem olun abiler! ya bu maç be! tıpkı bi maç... ama, böyle hayat sahasında oynanıyo. oyuncuları bizleriz; topumuz da namusumuz, vicdanımız, insanlığımız.. ben , ben osman.. ofsayt osman ... söyleyin be, allah rızası için söyleyin be gene mi atamadım golü hahh? bu da mı gol değil be? gol mü? bu da mı gol değil be? bu da mı gol değil? adaletine insanlığına kurban olayım hakim bey... bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 GOL BEEE HEMDE TAM 90 ! DASAAA ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİİ. KİM ATTII ? KRAL ATII. KRAL ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ. ŞAPKA ÇIKARMAK İSTİYORUM ŞAPKAAA. 45 METREDEN YOK BÖYLE BİR ŞUT YOK BÖYLE BİR GOL İNÖNÜÜÜ YIKILIYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j6lRgM7yu2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 8000. post selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha 8000'de gol değil be.. yine ofsayta düştük be.. bu da gol değil be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 451. sayfada gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evilmaddox said: Bu beraber yaşadığımız evimiz. yalnız çocuklar tv. izlerken seks yapsan hem dürbünü olan tüm mahalle görecek hem çocuklar bütün aşamaları duyacak. ben kız keserkenesol:ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 150metre yüksekte mahallemi kalır lan. hemde sapık tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çok pis zumu olan fotoğraf çeken dürbünüm var havada karada yakalarım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet, evlerin camları dışarıdan içerisi görülecek şekilde yapılsaydı mutlaka yakalardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kırardık camları nolacak parası neyse veririz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 GwindonSurion said: evilmaddox said: Bu beraber yaşadığımız evimiz. yalnız çocuklar tv. izlerken seks yapsan hem dürbünü olan tüm mahalle görecek hem çocuklar bütün aşamaları duyacak. Valla öyle evim olduktan sonra, istersen dünya alem duysun umurumda olmaz. Duymayana da duyururum. Ayrıca zaten dünyanın tepesinde gibisin evde, teleskopla izleyen adam da izlesin o saatten sonra yapacak bişey yok. çok mu ayıca oldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evilmaddox said: çok mu ayıca oldu lan? sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 doğru lan fantaaazi olur hem bu deneyimi benimle yaşamak isteyen bağyanlar öm atabilir Tim(di) sen evlendin sen atma artık yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bekar insan evi abi orasi, cocuk mocuk naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 GwindonSurion said: bu deneyimi benimle yaşamak isteyen bağyanlar öm atabilir yapmayın artık şu tür espriler 2009'dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 boğazda ki kluplerden çıkıcan manitayla oraya gidicen işte. o evde çocuk zaten sıyırır. ev direk afrodizyak etkisi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aquila said: bekar insan evi abi orasi, cocuk mocuk naptin. kadının çocuğu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 napae said: evilmaddox said: çok mu ayıca oldu lan? sanki. Mazur görün erkek yurdunda yaşıyorum. @Gwi: Kadının çocuğu olsa ne olacak, o evde yaşıyorsa zaten alışmıştır o çocuk kaç yazar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Xenocide said: ayrıca az önce şunu yedim sanat budur işte Yanım da olsan varya odunla beline vururdum dostum. Sanatı görürdün lan. BEL ALTI VURAN, SANATMIDIR !!11!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sarma fotoğrafını koyan arkadaş, allah cezanı versin. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 her hareketi falso adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ha bir de yaprak sarmaya yaprak dolma diyen sevgili arkadaşlar, sizin de ayrıca hesabınız görülür umarım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar