Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 cidden kestir saçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bence evilmaddoxun çok şekil saçları var ve kestirmesine gerek yok. Aynen devam hacı, boş ver sen bağrı açık gezen voyiküçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kızlar ozguveni, bagımsızlık duygusu yerinde, super egosu gelismiş erkekleri sever. sacını nasıl seviyosan oyle bırak. voykierucde debelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ''kızlar'' die genelleme yaparsan olmaz işte. ''güzel kızlar'' kendine bakar dikkat eder kalite peşinde koşar. o sebepten bakımlı, hayat standartları yuksek ve temiz/düzgün erkek ararlar. ''ortalama kızlar'' yakışıklı olması yeter çıkar ayrılır sonra nıckıne duygusal ya da laf sokmaya yönelik laflar yazar. ''çirkin kızlar'' güzellikten umudu kestiği için, bi tarz'ın en extremi olup dikkat çekmeye çalışırlar, girdikleri ''tarz'' daki- ortamdaki en lafı geçen en tanınan en önemli kabul edilen erkekte onlar için aradıklarıdır. Sen bi saçını keserek güzel ve ortalama kızları kapabılırsın, tipin çok müsait diyorum. iltifat ediyorum bi nevi. ama yavşamıyorum yanlış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Karıları üçe ayırıyoruz, belden ve boyundan keserek. Pardon güzel orta çirkin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nasıl yanı, sen benım sevgilime guzel degil mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Oha kavgada söylenmez. Al cücem, voyiküçü üçe ayırmak için birebir http://www.buildyourguitar.com/resources/lapsteel/lapsteel1_8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben sac, kafa , ve gomlek olarak ayırıcaktım ama olsun, oda iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bence 2 ye ayrılırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sly-One said: bence 2 ye ayrılırlar... Bearhug cakarim belinden ikiye bolerim demek istemis saygideger arkadasimiz burada. Nitekim dogru bir noktaya parmak basiyor, ve replerin akis yonunu kendisine dogru ceviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hayır, bacaklarından eheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben de oyle dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Kirarsin sen o guzelim bacaklari abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kırarım. dota var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hayır cuce, sana ortamının en dikkat çekeni diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kırırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Tek tek cevap vereyim. Voys said: evilmaddox. abi tipin var, surat hatların var. kes şu saçları. bırak rock-metal müziği falan. bırakmıosanda onu yansıtan giyinmeyi bırak. götürmeyeceğin kız yok. boşver uzun saçlı sakallı erkeklerle takılamyı ciddiyim. Teşekkürler. Bu söyleyeceklerim kesinlikle artistlik yapmak veya saç uzatmakta kendimi haklı çıkarmak amaçlı olamyacak onu baştan belirteyim. Saçlarımı üç senedir uzatıyorum, uzama evresinde hiç iplenmedim, bu sene rastayla beraber talep arttı ne hikmetse. Ha bi boka yaradı mı dersen, hayır yaramadı ama, en azından talep arttı(bak bu da avunma cümlesi). Bi ara kısmetse kesicem zaten saçları da, buradan spoiler olsun. Ha bi de, rock metal tarzı haricinde, tam da son bir senedir falan daha düzgün giyinmeye başlamıştım ben yahu. Sadece koyu renk giymeyi sevdiğim için "siyah giyinen metalci" demeyin rica ederim. Gayet rengarenk kılık kıyafetlerim de var. :( Griswold said: Ben o adama kaç senedir kafanı kazıt diyorum biliyor musun? Ben diyorum bir de düşün yani. Ben birine saçını kestir diyorum. Levent cim, canım cigerim, evet söyledin, ben de her seferinde dedim sana kestirmiycem diye. Bak yukarıda dedim, kestiricem bi ara diye, için rahat olsun. :D Aha eskilerden kısa saçlı ben Renk örneği =) Cuce said: sacını nasıl seviyosan oyle bırak. voykierucde debelensin. axedice said: Bence evilmaddoxun çok şekil saçları var ve kestirmesine gerek yok. Aynen devam hacı, boş ver sen bağrı açık gezen voyiküçleri. Teşekkürler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hop hop Ben sen afro gezerken kestir diyordum. Mevcut durumunda bence de kestirme yani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ha rasta varsa fikrim değişebilir :D severim rasta. bende saçımı uzattığımda rastaya niyetlenmiştim sonra yıkanamama olayları ve maddi yönü yüzünden 15ytl ye kestirdim berbere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Eheh. Sağolun varolun. sdfgsdf Rastanın yıkanamama yönünden kastın nedir ben anlamadım o kısmını ama, gayet yıkanabiliyorum ben mesela. PM den anlatabilir misin merak ettim ben. Bu arada pis gaz verdiniz kestirmiyorum saçları vazgeçtim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 of kızlar rasta saçlarla ilgilenmiyor artık. hiç bi zamanda ilgilenmedi. bakanlarda aa ne garip lan diye bakıyordur benden size tavsiye. evilmaddox saçın tarz eyvallah bişi demiyorum ama if ever little maddox needs some satisfaction you better get a haircut. skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bence rasta ile ilgilenen vardır, ama çok azdır, güzel bence rasta hadisesi, yapana, uğraşana helal derim. Ama ben yapmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kitana said: of kızlar rasta saçlarla ilgilenmiyor artık. hiç bi zamanda ilgilenmedi. bakanlarda aa ne garip lan diye bakıyordur benden size tavsiye. Who has two thumbs up and doesnt give a crap? (tu)(tu) :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 özel mesajlık bi muhabbet degıl ya, hani ilk yaptırdıkdan sonra 1 hafta falan yıkanmaman gerekıomuş. bi de hayatın boyunca sabunla yıkanıomuşsun şampuan yasakmış. şehir efsaneside olabilir ama çok duydugum ıcın vazgeçtim kestirdim. yanlışsa da bugune kadar ogrendıgım en güzel yanlış bilgi :D çok mutluyum saçımı kestiğime çünk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar