Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Griswold

Öne çıkan mesajlar

''kızlar'' die genelleme yaparsan olmaz işte.

''güzel kızlar'' kendine bakar dikkat eder kalite peşinde koşar.
o sebepten bakımlı, hayat standartları yuksek ve temiz/düzgün erkek ararlar.

''ortalama kızlar'' yakışıklı olması yeter çıkar ayrılır sonra nıckıne duygusal ya da laf sokmaya yönelik laflar yazar.

''çirkin kızlar'' güzellikten umudu kestiği için, bi tarz'ın en extremi olup dikkat çekmeye çalışırlar, girdikleri ''tarz'' daki- ortamdaki en lafı geçen en tanınan en önemli kabul edilen erkekte onlar için aradıklarıdır.

Sen bi saçını keserek güzel ve ortalama kızları kapabılırsın, tipin çok müsait diyorum. iltifat ediyorum bi nevi. ama yavşamıyorum yanlış anlaşılma olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tek cevap vereyim.

Voys said:
evilmaddox.

abi tipin var, surat hatların var. kes şu saçları. bırak rock-metal müziği falan. bırakmıosanda onu yansıtan giyinmeyi bırak. götürmeyeceğin kız yok. boşver uzun saçlı sakallı erkeklerle takılamyı ciddiyim.

Teşekkürler. Bu söyleyeceklerim kesinlikle artistlik yapmak veya saç uzatmakta kendimi haklı çıkarmak amaçlı olamyacak onu baştan belirteyim. Saçlarımı üç senedir uzatıyorum, uzama evresinde hiç iplenmedim, bu sene rastayla beraber talep arttı ne hikmetse. Ha bi boka yaradı mı dersen, hayır yaramadı ama, en azından talep arttı(bak bu da avunma cümlesi). Bi ara kısmetse kesicem zaten saçları da, buradan spoiler olsun.

Ha bi de, rock metal tarzı haricinde, tam da son bir senedir falan daha düzgün giyinmeye başlamıştım ben yahu. Sadece koyu renk giymeyi sevdiğim için "siyah giyinen metalci" demeyin rica ederim. Gayet rengarenk kılık kıyafetlerim de var. :(

Griswold said:
Ben o adama kaç senedir kafanı kazıt diyorum biliyor musun?

Ben diyorum bir de düşün yani. Ben birine saçını kestir diyorum.

Levent cim, canım cigerim, evet söyledin, ben de her seferinde dedim sana kestirmiycem diye. Bak yukarıda dedim, kestiricem bi ara diye, için rahat olsun. :D

Aha eskilerden kısa saçlı ben

Renk örneği =)

Cuce said:
sacını nasıl seviyosan oyle bırak. voykierucde debelensin.

axedice said:
Bence evilmaddoxun çok şekil saçları var ve kestirmesine gerek yok. Aynen devam hacı, boş ver sen bağrı açık gezen voyiküçleri.

Teşekkürler efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

of kızlar rasta saçlarla ilgilenmiyor artık.

hiç bi zamanda ilgilenmedi.
bakanlarda aa ne garip lan diye bakıyordur benden size tavsiye.

evilmaddox saçın tarz eyvallah bişi demiyorum ama if ever little maddox needs some satisfaction you better get a haircut.

skillz
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesajlık bi muhabbet degıl ya,

hani ilk yaptırdıkdan sonra 1 hafta falan yıkanmaman gerekıomuş. bi de hayatın boyunca sabunla yıkanıomuşsun şampuan yasakmış.

şehir efsaneside olabilir ama çok duydugum ıcın vazgeçtim kestirdim. yanlışsa da bugune kadar ogrendıgım en güzel yanlış bilgi :D çok mutluyum saçımı kestiğime çünk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...