fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dory said: kermit zamanidir, kir su fatihin agzini burnunu sür boyle duvardan sektir şu adami göm kafayi 2 ton, otursun. fişfiklediğin adam 400 km ötede ben 200 metre ötedeyim nokda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dinan çekil aradan dayı sen karışma severim seni fatihin 2. hatası bu kütür kütür felan yeter artık ırzımıza geçecek izin versek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tamam kermit dinani da dov ona da şoyle yapalim bacaklarindan sallandir kafasinin uzerinde sektir yere yatir cigne boyle ez EZERKEN CATIRTILARI DUY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yarın aksam üzeri orda olurum o kıza dokunursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 çıktım evden şu anda 20 saniye sonra ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fede said: dory said: kermit zamanidir, kir su fatihin agzini burnunu sür boyle duvardan sektir şu adami göm kafayi 2 ton, otursun. fişfiklediğin adam 400 km ötede ben 200 metre ötedeyim nokda SEN BENİ TEHDİT Mİ EDİYOSUN ULUORTA HEMDE OLM YUZUNCUYILDAN SILDIRIRIM SENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sincanda arkadaşlarım var telefonla üzerine salarım apaçileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fede said: çıktım evden şu anda 20 saniye sonra ordayım İMDAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ATARA ATAR yarın çankayanın çıkışındayım. görüşecez seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 atari ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 GELMEYEN =====> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kermit said: sincanda arkadaşlarım var telefonla üzerine salarım apaçileri sincanın yarısını tanırım, öteki yarısı da beni tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dory said: GELMEYEN =====> O oo çok ağır oldu. saat ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dory said: SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN!!11 öyle denmez etinden korkanın kemiğini .ikeyim denir kaç kere söyliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 PRof. Dr. Kermit ATR 101 dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fede said: dory said: GELMEYEN =====> O oo çok ağır oldu. saat ver bana hah HAH hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ÇIKIŞA GELİYORUM BEKLE SEN. yüzyılı dar ederim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 içinize ne kaçtı olm sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 YA BAK http://i0903.hizliresim.com/2009/3/4/118.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bilmiyorum 3 kişi birden gazlandık. ben de anlamadım. dory ve kermitten özür diliyorum. dinan seni de bu işe karıştırmak istemezdim. kermitten çok çok özür diliyorum özellikle. kermitten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 az işim var geliyom dur sen asjdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tmm lan özür diledik ya işte. UZATMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fatih kermite kütür kütür didi bu lafin altinda kalir miyiz? HAYIIIIIIIIR!!! savas davullari calmaya basladi boyalarimizi sürdük baltalarimizi biledik ucgen carsiya inersen arkani kolla cunku ben.. orda olacagim.. BİTTİNİZ OLM SİZ!!1 neyse bilmiyorum ya canim cok sikildi da ondan kavga ediyim didim agsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ilk dayak yiyen sen olursun o kdaar açıkladım anlamyıo musun dostum. o koca kafan almıyo mu? yov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar