Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu uzayda bir yaklaşma algoritması olduğunu iddia ediyorum öyleki q bir kızla aramda olan mesafe ise, öyle bir n ve p sayısı vardır ki, (n kız sayısı, p de kızlar arasındaki ortalama mesafe), q = np + r olarak ifade edilebilir ve ben n kızla tanıştığım zaman, o istediğim kızla aramda kalan mesafe r olacaktır. r ise n. kızın istediğim kıza yakınlığı ve benim o kızla olan uyumuma bağlı bir değerdir.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 çekmiymiş o sorsana çek teknik üniversitesinden mi? ordaki doppler matematiksel fizik enstitüsü nasılmış? bana uzaktan güzel gözüktü ama emin olamadım (üniversite olarak aman aman olmamasından dolayı, ama bazen tabi iyi olmayan üniversitelerde feci departmanlar olabiliyor)
utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: senin koydugunda sen varsin zaten bebeyim, tartismaya gerek yok. oh bebek <3
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ginaly said: ekonomici bu. alayı kapitalist. sorma o zaman kalsın ıyy
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 DATIV bi cümle istiyorum, beğenmedim bunları!
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şayze demek nası öğretilir? önce şahh diceksin bak. gırtlaktan gelicek. balgam atar gibi. şahhkk
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 1 msn 1 msn icinde 2 webcam neler oğrenilmez neler ^__^ shaaaahhhkkkk
Öne çıkan mesajlar