Valeron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 arkadaşlar aslında mobil kısmına açmam gerekiodu belki ama hem aciliyeti var hemde oraya giriyo mu tam kestiremedim.sorum şu; istanbulda optimum media markt'da 850 YTL olan E66 telefonu kadıköyde 790 a satan bi dükkan buldum.KVK garantiliymiş,ambalajı varmış gene herşekilde + fatura kescek kaşeli falan bu faturada marka,model,IMEI numarası falanda yazıyomuş.adama sorduğumda euro düşükken aldığını söyledi sizce herhangi bi sıkıntı olur mu bu tarz alımlarda güvenilir midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben olsam alırdım zaten o telefon şimdi 850 ise 2 ay sonra 750 olacaktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Çok büyük bir fiyat farkı yok. Olabilir yani. Grey olma ihtimali yok, fatura falan kesiyor sonuçta. KVK garantili, ee al ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 garantisi varsa pek bi sorun olmaz sanıyorum. bende bu yaz heryerde 280-310 arası satılan 5300ı, teknosadan 235ytl ye aldım kardeşime. geçen gün hayvanlık edip ekranını kırmam dışında bi sorun çıkarmadı, garantisi falan da var gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 media marktlarda fiyat garantisi mi ne vardı,bizden daha düşüğe satanı bulun bize söyleyin vs. geyikleri vardı. Araştır,ıspatla belki media markt'tan alırdın,vermezler bence de dene bi şansını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 topik değeri = 60 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 evet fiyat farkının 2 katını ödücez diye asmışlar her bir tarafa, hemen al faturanı git 2x60 ytl iyi para onuda bi güzel harcarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 onu soruşturdum şöle oluo mesela bu telefonu gittim Media Markttn aldım daha sra başka yerde 790 a bulduğumu kanıtlarsam aradaki farkın 2 katı kadar hediye çeki veriomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Jedi said: topik değeri = 60 ytlhehe Valeron said: onu soruşturdum şöle oluo mesela bu telefonu gittim Media Markttn aldım daha sra başka yerde 790 a bulduğumu kanıtlarsam aradaki farkın 2 katı kadar hediye çeki veriomuş diyelim ki ben satıcıyım ve zararına da olsa 1-2 tane malımı tanıdığa sattım. Onlarda bunu kanıtlayıp gidip çeklerini aldılar. Olamaz mı yani ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 abi önce malı sen media markttan alcaksın daha sonra katalog tarzı falan bişeyden götürüp diceksin ki bak ürün böle böle ucuz bu fiyata öle oluo du konuyu dağıtmayalım :d alınır mı ürün alınmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bence pati olarak bu tezgahı düzenleyelim,ikinci el ürünü paketleyip satan media markt'a bir operasyon düzenleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 DarKRideR said: bence pati olarak bu tezgahı düzenleyelim,ikinci el ürünü paketleyip satan media markt'a bir operasyon düzenleyelim valla guzel olur:D pati uskagıtcılık teami kuralım gelsin paralar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 konu dağılmasın konu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 FromTheHell said: garantisi varsa pek bi sorun olmaz sanıyorum. bende bu yaz heryerde 280-310 arası satılan 5300ı, teknosadan 235ytl ye aldım kardeşime. geçen gün hayvanlık edip ekranını kırmam dışında bi sorun çıkarmadı, garantisi falan da var gayet. ekranını kırdıysan artık kvk v.b yerlerde yaptırsanda garantisi yok merak etme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar