Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon satışında üçkağat !?!

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar aslında mobil kısmına açmam gerekiodu belki ama hem aciliyeti var hemde oraya giriyo mu tam kestiremedim.sorum şu; istanbulda optimum media markt'da 850 YTL olan E66 telefonu kadıköyde 790 a satan bi dükkan buldum.KVK garantiliymiş,ambalajı varmış gene herşekilde + fatura kescek kaşeli falan bu faturada marka,model,IMEI numarası falanda yazıyomuş.adama sorduğumda euro düşükken aldığını söyledi sizce herhangi bi sıkıntı olur mu bu tarz alımlarda güvenilir midir
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:
topik değeri = 60 ytl
hehe

Valeron said:
onu soruşturdum şöle oluo mesela bu telefonu gittim Media Markttn aldım daha sra başka yerde 790 a bulduğumu kanıtlarsam aradaki farkın 2 katı kadar hediye çeki veriomuş

diyelim ki ben satıcıyım ve zararına da olsa 1-2 tane malımı tanıdığa sattım. Onlarda bunu kanıtlayıp gidip çeklerini aldılar. Olamaz mı yani ehe
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
garantisi varsa pek bi sorun olmaz sanıyorum.
bende bu yaz heryerde 280-310 arası satılan 5300ı, teknosadan 235ytl ye aldım kardeşime.
geçen gün hayvanlık edip ekranını kırmam dışında bi sorun çıkarmadı, garantisi falan da var gayet.

ekranını kırdıysan artık kvk v.b yerlerde yaptırsanda garantisi yok merak etme :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...