Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Klavyeye başlayalı uzun zaman olmadı. Kafama geldikçe bişeyler üretmeye çalışıyorum. Linkteki birkaç tane şarkı var. Dinleyip yorum felan yaparsanız çok sevinirim. Bişeyler eksik oluyor sürekli ama ben bulamıyorum. Ondan aklımdan geçen şeyler müziğe dökemiyorum eğitimim felan olmayınca. Özellikle bok gibi olan taraflardan bahsedip yerin dibine vurursanız daha çok sevirim. Spaghetti için yoruma gerek yok =) Geyik direk o şarkı http://www.myspace.com/ahmetgurun teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bence spaghetti en sağlamı.Aslında yanlış olan bir şey yok.Tek eksik olarak altyapı gördüm.Biraz sound fx'ler kat.Davulda ne vst kullanıyorsun.Davul için hypersonic ve nexus öneririm.Özellikle nexus'un expansion pack'lerinde gayet sağlam davul tonları bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sürekli cover felan yapmaya çalışınca alt yapı direk gg durumda kaldı malesef. davullar direk machine, pek beceremiyorum davul felan yazmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Aizy: Bas melodisi kaba olmuş. Denge eksik. Diğer enstümanlar tamamen basın üzerinden gidiyor. Çeşitlik katman lazım. Basit yani, mininalist değil, sadece basit. Ne olacağı çok kolay tahmin edilebiliyor. Biraz Barok çalışmak bu sorunun çözer. Scarlatti (Cat's Fugue'ün notalarını incelemek başlı başına bir dersdir.) ve Daquin çalış. Zor gelirlerse klavyende Bach'ın göze basit gelen parçalarını çal. (Aslında çok zorlardır, her notaya Romantik dönemde görülmeyen bir önem gerekir.) Kiyafet: Bu da aynı, tahmin edilebilir. Öyküsel bir anlatım vermeye çalşmışsın gibi duruyor ama temanın etrafındaki dolaşımların yine basit ve sürpsizsiz kalmış. Handel'in Harmounious Blacksmith'ini dinle. Öykü anlatımının zirvede olduğu şarkılardan biridir. Şarkılarında genel olarak bir giriş ve çıkış yok. Öyle gelip gidermiş gibi duruyorlar. Özensiz duruyorlar bu halleriyle ama iyi şeyler olur ilerde. İlk zamanlarımda ben de böyle şeyler yapıyordum. Not: Klavye dediğin için hep Barok'dan örnekler veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Aslında kafamda daha komplike daha derin melodiler var ama müziğe dökmeye çalışınca direk sıçış oluyor. Ziyan oluyor resmen bir çok şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Teori öğren öyleyse. Git çalış yani. Sen istedin diye yenim dibine vuruyorum işte. Vurdurma bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar