Dolis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ahanda buyrun ben oynadım sonucu böle oluyo :) experience a dikkat lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ben 80 olmama son 250 exp varken guild chatten incoming 80 yazıyodum,tabi son questi vermeye gidiyorum.Ama giderken saçma bi yeri discovered ettim lol nasıl oldu falan diye bakıyodum salak salak ekrana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bende 2000xp kala 80 olmama herşeyi hazırladım fraps falan tam o anda bi paladin saldırdı adamı kite yaparken area discover ettim frapslayamadan 80 oldum. Sonra paladin kesti üstüne birde keyif alamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 71 olamama gibi bir bug okumuştum. O olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Absolut said: Bende 2000xp kala 80 olmama herşeyi hazırladım fraps falan tam o anda bi paladin saldırdı adamı kite yaparken area discover ettim frapslayamadan 80 oldum. Sonra paladin kesti üstüne birde keyif alamadım :P Hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Argue said: 71 olamama gibi bir bug okumuştum. O olabilir mi acaba? yok yok su an 71 im :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Açtığınız başlıklara dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar