Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 istanbuldan bi arkadasim kostüm ve aksesuar satin alabilecegi bi magza ariyo.Ben kadiköyle Rex in arka sokaklarinda sanki var diye hatirliyorum ama, insimi animsayamadim. Bide Nisantasinda alman hastanesinin arka sokaginda olmasi lazim. Baska bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 kadıköyde ki redrumdu sanırım kadıköy harici hiçbir yerde görmedim öylesi mağazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Satın almak yerine kiralamak isterseniz tiyatrolara telefonla sorun onların çalıştığı gayet başarılı kostümcüler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 işte çözüm adamı abso +rep harbiden ama kiralamakla satın almak arasında pek bi fark olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 İş yerindeki bir eğitim için böyle bir kostüm olayı olmustu sanırım fotograflardan gördüğüm kadarıyla Taksim istiklal den asagı doğru inerken sagda afm izasında bir yerden almıslar belki işinize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 www.kostumcum.com Buradan çok değişik kostümler var, son derece uygun fiyata ve kaliteli... bir göz at istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 taksimde(beyoğlu), akm den galataya doğru yürürken. teknosayı 15-20 dükkan falan geçtikden sonra sağda hemen kostumcü var yol üstünde. kiralamada ucuz, ürünlerde güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar