Bevier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arkadaslar Karak-Norn'da destruction olarak 8-9 kisi oyuna baslamis bulunmaktayiz. Order tarafinda bir Turk olusumu oldugunu biliyoruz ama destrolar icin oyle bir duyumumuz olmadi, bu sebepten cekirdek kadromuzla Victorae guildunu kurduk katilmak isteyen arkadaslari bekleriz aksamlari orvr, scenario ve public questler yaparak vakit geciriyoruz egleniyoruz. Ventimiz mevcut, destructiondan vazgecemeyip yalnizlik ceken arkadaslari aramiza bekleriz :) Oyun ici ulasabileceginiz isimler Tynian Gobbalak Monkus Nikopol Esbjron Mocia Hurzash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 warhammera döndünüz demek.akşam Marshes of Madnessdaki kalede fireballarımın tadına baktınız sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Hoşgeldiniz. Bol bol karşılaşmak nasip olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hehe aramızda bir pvp kapışması yapalım uygun olduğunuz'da zevkli olur resimleride burada paylaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yapalım valla, ben hakem olurum :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Odi ben tikky bu arada :) dun gordum seni yukarda ilk basta dok ile oynuyordum sonra sorcerera gectim. biz de asagidan yolladik buyuleri kimi tutturabilirsek :D Bu arada farkettim de biz yokken influence odulleri filan konunca orvr aktiviteleri baya artmis :) Ben de bi gold bag kaptim dok'um icin iyi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 işte havuç at misali oldu.havucu koydular bizde at gibi koşuyoruz peşinde.ben pek pve yapmam genelde hep rvr mekanlarındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimsondeath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 karak norn da r37 bi chosen ım var; wotlk çıktığından beri oynamıyorum ayrıca serverın boşluğu sıkıcı gelmişti. nasıl gidiyo server var mı aksiyon dönebilirim warhammer a wow baydı yine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 serverda sürekli orvr mevcut, bu sabah 6 gibi girdim mesela kücük bi destro ordusu gece orderın aldıgı yerleri geri alıyodu, gece 3de girdim saglam orvr dönüyodu aktif yani t4 rvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimsondeath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 accountumu açtım yine; ama henüz birinize online rastlayamadım. "darksun" benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Domdidom'u görürseniz o benim. Rank 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bana da ulaşabilirsiniz bu arada. isim : Kedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar