Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 rüyamda yörüngedeydim.. paylaşayım dedim türlü türlü şeyler getirmeyin aklınıza başlığa bakıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 inş gerçeklerşir rüyân Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 abi ben rüyam da bi kafesin için türban takmış güvercinler gördüm tayyiple birlikte güvercinleri yakalamaya çalışıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 uzun sürelerdir adam gibi uyumamış biri olarak bugün tahtada hodjanın yazdığı denklemleri geçirirken altına not olarak "euro ile satılıyor" yazdım.. o sn'de nasıl uyudum da ne gördüm bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 OogahBoogah said: inş gerçeklerşir rüyân no thx .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar