Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Tabelalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedense sureklı dıkatımı cekıyor bu tabelalar...

gecenlerde gormustum gulmekten yarıldım.

telefon bayii (sony erikson T610 350 milyon)
giyim bagazası ( erkek ve bayan badileri gelmistir)
emlakcı (rent e kar)
:)
daha cok vardı sımdı hatırlayamadım sizlerde bıldıklerınızı yazarmısınız ?[signature][hline][b]Email: [email protected]
Amor a.k.a Pawliger
[Pawliger]
Anet Exile
[Amor]
Mesaj tarihi:
tabela değil de modada bi çöp kutusu war üstünde kemalin yeri yazıyor o çok komiik ;D[signature][hline]Life won't be both hell and bliss,
Or it can be nothing at all
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
Hastanenin orda bi yere belediye bez afiş asmış. Kocaman buraya çöp dökmek yasaktır yok şöle ceza veririz diye devasa bişey. Yerden çok yukarıda da değil.

Bütün sokak tertemiz, tek çöp yok. Ama bu pankartın altı sanki belediye tarafından çöp dökme alanı ilan edilmişçesine çöp dağı olmuş.

İstiyorumki yurdum insanının psikolojik durumunu biri incelesin banada anlatsın![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
konuyla ilgisiz ama aklıma geldi yazıyom. bursada heykelde gimanın karşısındaki bankların arkasındaki duvarda kovaman 'Serap seni seviyorum, YUSUF' yazıyo. hahsdua (bkz: liseli serap)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 10 Mayıs 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
konuyla ilgisiz ama aklıma geldi yazıyom. bursada heykelde gimanın karşısındaki bankların arkasındaki duvarda kovaman 'Serap seni seviyorum, YUSUF' yazıyo. hahsdua (bkz: liseli serap)

Ahah Yeşilyurt tren istasyonundan inince de bir yeraltı geçidine giriyorsunuz. Sola dönünce aynen şöyle yazıyordu spreyle (isimleri atıcam hatırlamıyorum):

"Ayşe seni bekledim, gelmedin. Köntürüm yok arayamıyorum. Piirsinkin ve kasedin bende. Her cumartesi saat 2 de burda bekliycem -Kemal"

Böyle bir iletişimi kullanan başka bi ırk var mı acaba...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...