Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Thresh'i herkes duymuştur, bir turnuvada J. Carmack'ı yenmiş ve Carmack'ın Ferrari'yi götürmüştü. Benim de aklıma nerden geldiyse ek$i'de araştırdım adamı ve klan sayfasını buldum. İşte bu da klan sayfasındaki Thresh'in Quake'i bıraktığına dair eğlenceli bir röportaj. Okumanızı tavsiye ederim. PS: Pardon unutmuşum, bu röportaj 2000 tarihli ve 1 Nisan şakası olarak yazılmış sitelerine ancak şu an gerçekten Quake'ten uzak bulunuyor Thresh bildiğim kadarıyla. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 "SCREW ASH! I'm going to beat down that little twerp and show him how a real man trains Pokemon!" "I've taught my Psyduck how to use a railgun. The little guy never misses." ahaha süper ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar