Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Wes Anderson animasyonu, 6 nov. olarak verilmiş amerikada vizyona giriş tarihi. Anderson amcadan animasyon filmi izlemek değişik bir deneyim olucak kanımca. Renk, tema ve obje takıntıları nasıl yansıcak filme çok merak ediyorum. Seslendiren kadroda süpriz olmayan Bill Murray ve Anjelica Huston'ın dışında, Cate Blanchett ve George Clooney'de var. Gelse de izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Roald Dahl'ın bir kitabından uyarlamaydı galiba bu film hatta kitabı okumuştum galiba ilk okuldayken. Roald Dahl'ın öbür kitapları gibi güzel bir kitaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm çok güzel film lan furry doldum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok güzel ya^^ http://www.youtube.com/watch?v=n2igjYFojUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar