Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tower of Druaga: the Sword of Uruk

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Süperdi 4. bölüm...

Spoiler

Kaaya'nın geçerli bir nedeni olduğunu biliyordum. :P Genel çoğunluk sevmese de ben seviyorum Kaaya'yı ya. Hatta Kaaya x Jil'i de şiddetle destekliyorum. Cidden bu bölümde bayağı bir sorunun cevabını da aldık hani. Neeba'nın amacı falan kaldı bir öğrenmediğimiz. Ki de fazlasıyla taşmış ayrıyetten, onu da bir kez daha gördük. :P Süper gidiyor valla seri, 5. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

Sosyal ağlarda paylaş

4

e zaten belliydi ki böyle bir neden olduğu, işte milleti süper ters yatırdılar heh.

ben bekliyorum üst katlarda ahmey bunlar "hah hapı yuttuk" dediği bir anda cart diye çıkacak, saplayacak kargısını. en güzeli olur.

meluto da paraları kaybedince biraz kendine geldi sanırım heh. yalnız ethana'nın başına birşey gelmez umarım, tek kaldı aşağıda.

süper gidiyor ama, iki seri tek parça olarak düşünülürse mükemmel olacak bu gidişle.

ha ayrıca o-l 1080p çıkarmış ilk üç bölümü ama 500 küsur mb filan, sanırım arşivlik onu indireceğim ama sonra.

yalnız o dobişko kadını seslendiren motoko'nun seslendiricisi sanırım, çok yadırgadım. :(
Sosyal ağlarda paylaş

6

minigun da eklendi, bu anime'in eksiği kalmadı.

yalnız çoğu kişi merak ediyordu o tabutları, böylece de öğrenmiş olduk. bayağı işe yarayacaklarmış doruaga'ya karşı aslında heh.

henaro süper ya, haste, sleep filan en kral utility'ler var üstüne çok komik. (:P)

AHMEEEEEEYYYYYY!!!!!! :)-D

en azından muradına ermiş olarak bulacağız umarım. :/

Sosyal ağlarda paylaş

7

henaroya bak ulan kimin kızı çıktı.teh yemiş bizi bu kadar zaman.Ahmeyi yeniden görmeleri daha epic olabilirdi ya.Ölümünü çok damardan ve güzel yansıtmışlardı.Hatta druagayı kesmişken jilin aklına ilk o gelmişti çok güzel sahnelerdi.Şimdi sallamıyorlarmış gibi hissettim ben.
Ahmey çok delikanlı hatun ya ilüzyonu bile mükkemmel insan.
Ah ulan o evde ben de olsaydım açık denizlere yol alsaydım.Aslında çok iyi trap kimse orayı terk etmek istemez.

Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

8

Jil seni de sildim olum .Ulan kanlı bıçaklı olduğun neeba gelmiş adamla çene çalıyorsun.Kaaya nasıl iyi mi ?iyi götürüyor musun gibi sorular soruyorsun.senin erkekliğine tüküreyim.
Ethana aslan be helal olsun.O şişko karıyı bi kesseler tiksindim ondan.

kardeşin lan?!
Jil böyle anlayışlı falan olduğu için ana karakter olabiliyor zaten. Neeba'yı geçmesinin sebebide o(tabi arkadaşta 20 cons var o ayrı).

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...