SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oh bea op ve ed de düştü nete... daha ne isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4 oha bir iki şey hariç herşeyi açıkladılar lan.Güzel gidiyor. Aynı şekilde okla sırtından bi daha zor vurulurdu jil.Exp almış lvl atlamış bi kere:)İtemlar setler de tamam. Kaaya seni de affetmedik hala.Kaayaya kılıcı sokanda gılgamıshmış iyi yapmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4 o değilde ki de taşmış ha :P ki kaaya'nın genç halinin ki'den daha güzel olduğunu düşünürsek, kaaya biraz daha gençleşince nasıl bir afet olacak acaba :P şaka bir yana bomba gibi gidiyor seri. Bu sırada Utu baya baya kahraman karakteri oluşmuş taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 4 Açıklama bölümü resmen:D Ama gruba ahmey gibi bi karizma lazım ya:/ Gerçi ki kaşıkla yardırıyo bayag bayag:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Süperdi 4. bölüm... Spoiler Kaaya'nın geçerli bir nedeni olduğunu biliyordum. :P Genel çoğunluk sevmese de ben seviyorum Kaaya'yı ya. Hatta Kaaya x Jil'i de şiddetle destekliyorum. Cidden bu bölümde bayağı bir sorunun cevabını da aldık hani. Neeba'nın amacı falan kaldı bir öğrenmediğimiz. Ki de fazlasıyla taşmış ayrıyetten, onu da bir kez daha gördük. :P Süper gidiyor valla seri, 5. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 spo Kaaya'nın hiç bahanesi yok ya. Anlatsaymış durumu jil'e.Tower of legend'da keklemesini biliyodu çocuu. Gel dese jil uça uça gidicek peşinden. Ama yok illa satıcak gidicek.. Evet gıcık oluyorum hala Kaaya'ya :D Ateşli mage kızımız bin basar o şapşala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 4 e zaten belliydi ki böyle bir neden olduğu, işte milleti süper ters yatırdılar heh. ben bekliyorum üst katlarda ahmey bunlar "hah hapı yuttuk" dediği bir anda cart diye çıkacak, saplayacak kargısını. en güzeli olur. meluto da paraları kaybedince biraz kendine geldi sanırım heh. yalnız ethana'nın başına birşey gelmez umarım, tek kaldı aşağıda. süper gidiyor ama, iki seri tek parça olarak düşünülürse mükemmel olacak bu gidişle. ha ayrıca o-l 1080p çıkarmış ilk üç bölümü ama 500 küsur mb filan, sanırım arşivlik onu indireceğim ama sonra. yalnız o dobişko kadını seslendiren motoko'nun seslendiricisi sanırım, çok yadırgadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 5 O ne güzel bölümdü ya öyle.Gılgamısh kılıcı alınca anladım böyle hayvanlık yapacağını gollum olmuş artık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Şimdi bi hafta daha bekle... of ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 5 yazık be gılgamış'a, adam mantle of the leveler'ı giymiş tam. meluto kurtardı son anda heh, doğru yola dönsün artık. bir de henaro çok komik heh, macera özlemindeki kızlar da güldürdü bizimkiler haşlanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 6 Henaro fena değilmiş ya çok işe yaradı şimdiye kadar.Her gruba lazım.Yazık ama zorla olayın içine çekildi.. Kaaya da küçük emrah filmlerindeki Oya Aydoğan gibi oldu . Bunu da yapar mısın ha söyle değersiz fahişe hahah. Ahmeyi göreceğiz ama gerçekliğinden umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 6 minigun da eklendi, bu anime'in eksiği kalmadı. yalnız çoğu kişi merak ediyordu o tabutları, böylece de öğrenmiş olduk. bayağı işe yarayacaklarmış doruaga'ya karşı aslında heh. henaro süper ya, haste, sleep filan en kral utility'ler var üstüne çok komik. (:P) AHMEEEEEEYYYYYY!!!!!! :)-D en azından muradına ermiş olarak bulacağız umarım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Çok kötü oldu bu iş. Birinci sezonun bütün büyüsünün içine ettiler. Kabahat GONZO dan düzgün adaptasyon bekleyen bende ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yapma kaede iyiydi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 7 çıktı hemen indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 7 mükemmel bölümdü. cidden herşeyi bırakıp o evde yaşayası gelir insanın. kally'i de görürüz diye tahmin etmiştim bir ihtimal başlamadan. :) ahmey-sama.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 7 henaroya bak ulan kimin kızı çıktı.teh yemiş bizi bu kadar zaman.Ahmeyi yeniden görmeleri daha epic olabilirdi ya.Ölümünü çok damardan ve güzel yansıtmışlardı.Hatta druagayı kesmişken jilin aklına ilk o gelmişti çok güzel sahnelerdi.Şimdi sallamıyorlarmış gibi hissettim ben. Ahmey çok delikanlı hatun ya ilüzyonu bile mükkemmel insan. Ah ulan o evde ben de olsaydım açık denizlere yol alsaydım.Aslında çok iyi trap kimse orayı terk etmek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 8 vaaay, işler karıştı. inşallah ethana'nın başına bişi gelmez. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 8 Jil seni de sildim olum .Ulan kanlı bıçaklı olduğun neeba gelmiş adamla çene çalıyorsun.Kaaya nasıl iyi mi ?iyi götürüyor musun gibi sorular soruyorsun.senin erkekliğine tüküreyim. Ethana aslan be helal olsun.O şişko karıyı bi kesseler tiksindim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ee banyo yapan hatun sahnesi yoktu bu bölümde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Theghosthand said: 8 Jil seni de sildim olum .Ulan kanlı bıçaklı olduğun neeba gelmiş adamla çene çalıyorsun.Kaaya nasıl iyi mi ?iyi götürüyor musun gibi sorular soruyorsun.senin erkekliğine tüküreyim. Ethana aslan be helal olsun.O şişko karıyı bi kesseler tiksindim ondan. kardeşin lan?! Jil böyle anlayışlı falan olduğu için ana karakter olabiliyor zaten. Neeba'yı geçmesinin sebebide o(tabi arkadaşta 20 cons var o ayrı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ethnanin yanindaki velet gitti ya neeba da underspell den yirticak galiba. Ahmey gelsin hepsine 10basar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ecchi olsaydı keşke bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fenris said: ecchi olsaydı keşke bu... az buşuk fanservice var hakkını yeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bundan fazlası cılkını çıkarır ve sanıyorum ki dvd sürümünde banyo sahnelerindeki sebil güneş ışınları yok. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar