Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 High School, romance i de iyi yaparlardı. Penceredeki Ahmeyse küfür ederim. Ne güzel mutlu ölmüştü. Gerçi animede tekrar görünsün isterim. Kaayanın o satışından sonra Jil hala '''KAAYA KAAYA'' diye gezinecekmiş gibi duruyor. Ki zaten öyle olacak. Oysa Fatina akardı. Bölümü Utu bitirdi. Hatırlatmak için korku hikayesi anlatacak falan diye bekledim. Devam etmeyecem animeye. Bölüm sonunda üzüldüm başka bölüm yok diye. Bitsin öyle izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 güzel bölümdü... özlemişiz... ha penceredeki muhabbetine gelirsek pencere ahmey olduğunu hiiiç zannetmiyorum o olsaydı açılışta iki farklı karakteride göstermezdi yeni karakter bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yok abi yok özlemişim GÜMBÜR GÜMBÜR GELDİ İŞTE LAN SERİ... bi ton soru verdiler aklımıza sorular -spoiler- 1. Kai kimdir ya tam anlayan var mı kaaya'nın kız kardeşi mi şimdi 2. Kırmızı platemailli arkadaşımız kim, OP de kaaya ve Şu hayalet kızla beraber duruyor klübede bu bi işaret mi? 3. Gılgamesh hipnesi neden hala dünyada... 4. Kayaa(RRAAAGGEEEE!!!!111!) nereye gidiyor. 5. Fatina ahrbiden jile aşık mı? (açılışta jilin yatağının başında bildiğin kaaya resmi vardı.) Açılış ayrı bi bomba olmuş hele jil arkasına kenn yazmadılar mı iyi kıyak geçilmiş orda seslendiricisine. açılışta kesinlikle ilerde olacaklar konusunda haberci. Ama bence şimdilik Jil'in tek düşmanı var oda Golden Knights. Hadi druaga üzme bizi. ps: Gılgameshe sevgi kafacıkları göndermeyi bir borç bilirim. ps2: işin yoksa bi hafta bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dayanamadım düşük kalite filan izledim, düzgünü çıkınca gene izlerim sonra. 1 aklıma AHMEEEEYYY düştü penceredekini görünce, o olup olmadığını bilemiyorum tabii ama maksatlarının onu düşündürmek olduğu belli. şaşırtıp başka karakter çıkarabilirler yani. utu çok büyük sürpriz oldu eheh, hakikaten cilü'nün dediği gibi süper yakışıklıymış lol. gılgamış amca böyle pislik yapıyor devamlı ama greater good için mi uğraşıyor diye düşünmeden edemiyorum. zira böyle göstere göstere kötü adam icraatları görünmedi hala. itachi sendromu? OP süperdi, ilkinin gerisinde kalmamış hiç. küçük kız da sanırım ilk seride gördüğümüz kaaya'ya benzeyen bir cin midir peri midir ruh mudur onun vücut bulmuş hali galiba. öbür maviş ile çatışıyordu hatta. komikti, eğlenceliydi, yeni karakterler vardı. en az beklediğim kadar güzeldi, bozmadan devam ettirecekler gibi. böyle olsun 100 bölüm olsun, çoşa çoşa izlerim. ha bir de kumandan tavernacı olmuş lol, mert adamdı zaten. helal olsun. ethena ne yapıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2. bölüm çıktı indirip izleyecem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 2 2. bölüm tam beklediğim gibiydi.haha adam druagayı tanklamış ballista , catapult ne yapacak ona. Bu arada güzel party oluyor.fire mage ,frost mage,lightining mage, druidimiz var.3 tane tank var kelb gelirse.Daha kim geliyor acaba.Hunter grubu da o tepeden izleyen garip gözlüklü hatun olacak heralde.Şimdi kai güzel heal atabilirse olur bu iş. Fatina da, kaayaya 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 birazdan izleyeceğim ikinci bölümü ama açılışta ilk defasında görmediğim bir şey gözüme çarptı, alttaki resmin en soluna bakınız. MASAKA??!!! 2 süper bölümdü, adeta bir indiana jones filmi izlermiş gibi hissettim kendimi kaçma sürecinde. :) "aaa utu sen misin" ve kaşıkla sennen goroşi'nin neden olduğu "higiii" ve kaşığı sallaması kai'nin kırdı geçirdi. yeni karakterler süper, druid özellikle. sleep spam'e nerf lazım ama. boss'lara çalışmıyordur gerçi heh. ethana'yı da gördük güzel oldu, umarım ekibe katılır ileride. melt de geliyor süper olacak tam. böyle büyük beklentim olan bir yapım beklentilerimi karşılayıp, üstüne de fazlasını verince, değmeyin keyfime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 OP şarkı sözleri süpermiş yanlız. 1. sezonda olanlara Jilin ağzından cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Bölüm bölüm indirmek istiyorum link pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Offtopic birşey sormak isterim. ilk 8 bolumu izledim, bu genre yi hiç denememiştim (mmo rpg tema). Başka örnek varmıdır bu seri dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 .hack serisi var ama baya bayıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kaede said: .hack serisi var ama baya bayıktır kesinlikle +1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 SenariouS said: "One more time..." Son sahneye ve ismini anmak istemediğimiz o bayan hanfendiye yeterince argo kelime kullanmamızdan kısa bir süre sonra. Druaga no To yeniden ekranlara geri dönüyor. Bir önceki versiyonu The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk beni hayli hayli şaşırtan bir anime olmuştu. Klasik Online RPG animelerinden biri diye düşünürken ilk bölümü ile bizi yaran. Klişe olsada sağlam işlenen konusu ile her hafta bana kendini bekletmiş olan bir seriydi. Şimdi onca yaşanmış olay, alınmış ders ve kaybedilmiş değerli şeylerden sonra Jil bir kere daha Kulenin yolunu tutmakta ama artık kendisini daha güçlü bir düşman, ve daha uzun bir kule bekliyor. Ve şimdi ilk sezonun son kapanış sahnesinde olduğu gibi "Bir defa daha "The Tower of Druaga karşımızda... İsteyenler ilk yeni görüntüler içeren streaming videosuna burdan ulaşabilirler. Hadi bakalım jil... SenariouS klasik rpg animelerinden biri diye... cümle kurmuş da o maksatla sordum, belliki başka seri vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 "diye düşünürken öyle çıkmadı" anlamında yazmış orada. :) hangi gün çıkıyordu yeni bölümler sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Raincloud said: The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk Bölüm bölüm indirmek istiyorum link pls =) Hadi hadi Sam yardım et bana sword of uruktan önceki sezonu istiyorum evet. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 burda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Arigato gozaimas Sam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sam said: "diye düşünürken öyle çıkmadı" anlamında yazmış orada. :) hangi gün çıkıyordu yeni bölümler sahi? Cuma ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Gladmir said: Offtopic birşey sormak isterim. ilk 8 bolumu izledim, bu genre yi hiç denememiştim (mmo rpg tema). Başka örnek varmıdır bu seri dışında? bide ragnarok online animation var... ama oda izlemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Aegis of uruk episode 4e geldim ve sapkınlık derecesinde beğendim aşırı güzel geldi tabi ilk bölümün etkisi büyük ehah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 3. bölüm düştü .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 3 Eheh zaten hiç sevmiyordum o meltoyu.24deki gibi geri sayım vardı.Druaga var heralde camplicaklar bu sefer onu.Bu sefer ninja neeba ile kaaya da yok hem. O ropersları ben bişeye benzetecektim ama vazgeçtim. ropers<3fatina:)Jilin roperslar hakkında anlattıkları da doğrudur bence(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 3 ahah o 24 geri sayım göndermesinin yanırıra cilü'nün anlattığı roper kaçış planı sanırım pison break ilk sezonuna göndermeydi. (:P) utu hemen anladı ero-hen planlarını cilü'nün adamım lol. yalnız melto anlaşılan bizimkilere katılmak zorunda kalacak ilerde gene. kelbü paşa da katılacak oh ne güzel. hatta bence uragon'un yardımcısı olan çocuk da katılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi partiye çok adam lazım bence... yani mutlaka boss fight olcak ve bi avuç insanla almaları zor. Melt tam davranması gibi davrandı eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 1. sezon 1. bölümde vardı tentacle sahnesi. Birde OP'ta jil'in battanyiesi fatina+tentacle. Var bir saplantı ama o battaniyeden bende istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar