SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 "One more time..." Son sahneye ve ismini anmak istemediğimiz o bayan hanfendiye yeterince argo kelime kullanmamızdan kısa bir süre sonra. Druaga no To yeniden ekranlara geri dönüyor. Bir önceki versiyonu The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk beni hayli hayli şaşırtan bir anime olmuştu. Klasik Online RPG animelerinden biri diye düşünürken ilk bölümü ile bizi yaran. Klişe olsada sağlam işlenen konusu ile her hafta bana kendini bekletmiş olan bir seriydi. Şimdi onca yaşanmış olay, alınmış ders ve kaybedilmiş değerli şeylerden sonra Jil bir kere daha Kulenin yolunu tutmakta ama artık kendisini daha güçlü bir düşman, ve daha uzun bir kule bekliyor. Ve şimdi ilk sezonun son kapanış sahnesinde olduğu gibi "Bir defa daha "The Tower of Druaga karşımızda... İsteyenler ilk yeni görüntüler içeren streaming videosuna burdan ulaşabilirler. Hadi bakalım jil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ahmey..Ahmey..Ahmey KAAAAYAAAAAAAAAAAA KAAAAAAAAYAAAAAAAAA ALLAH BELANI VERSİN:) Bekliyorum. Bunu izlemeliyim.Ben de bağırmıştım kaaya diye sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 devamı ocak ayında geliyor. anidb linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Sword of Uruk zaten ikinci sezonun ismi. Birinci Aegis of Uruktu. Birde KKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAA RRRRRRRRAAAAAAAAAAAGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 neyse resleme bedeli ben vereceğim ama kaybettiklerimiz diriltilsin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hastasıyız. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gilgamesh'i merak ediyorum bide kaaya nın hak ettigini almasi lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 şimdi kaaya böyle istemeye istemeye gitti havalarında ya ben ona kızıyorum. kız ırıspı madem gitmek istemiyordun neden gittin şimdi zavallı jil neler yapamacak Gil'e (gılgamesh) gelince o neden kötü oluyordu hatırlayan var mı. Jil'İn sonu direk gil gibi olacak herhalde he bide verdiğim linkteki trailerda bizimkinin sarışın kızı utarken suyun üstünde(1.59 daki) sudaki yansımaya dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bu hafta anime olmaması ne kadar kötü bir şey ya... neyse 9 ocağı bekliyoruz druaga için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 beklerken ippo ile 2katı heycan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Gene alternatif 1. bölüm yapıcaklarmış ama 1. DVD ye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Tam olarak ne zaman başlıyor şimdi 2. sezon? Başlasın bir an önce?!? Edit: uyanır uyanmaz direk mesaj atmamak gerekiyormuş, 2 mesaj üstteki 9 ocak tarihini görmeyebiliyormuş yoksa insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 9 ocakta başlıyor 10 ocakta izleriz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 horrible subs ilk bölümü çıkarmış... ama izlemem onlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ben izlerim hemen indireyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çekiyorum bende izlerim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Fatina <3 kayaa gebersin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 1 Mükemmel bölümdü ya.Çok sevindim ben bunu izleyince . O kız ne ayak küçülüyor sürekli. kaaya mı lan o yoksa.Azını burnunu kırsınlar o kız kaayaysa.Hatta beni summon edin ben kırayım.Fatina esaslı kızmış ama bakalım gerçekten seviyor mu jili.Utu falan süperdi hadi bakalım kuleye geri dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 cık sevmiyorda unutmaya çalışıyor. kaaia dan çok kaia ile beraber istar priestesin ruhunu paylaşıyor gibi. Avatardır belkide. Utu yardı zaten :D diğerleri ne oldu acaba. Ah ahmey ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 izlemesenize... aaa kalitelisini bekliyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 SenariouS said: izlemesenize... aaa kalitelisini bekliyenler var bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Güzel bölümdü 1, OP da dehşet gene. Horrible subs da isminin aksine gayet iyiydi. "Yüksek kalite" video falan beklemeyin, ilk sezon da sözde 720p lerin hepsi upscale idi sonuçta. ayrıca o penceredeki de Ahmey di benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kaede said: Güzel bölümdü 1, OP da dehşet gene. Horrible subs da isminin aksine gayet iyiydi. "Yüksek kalite" video falan beklemeyin, ilk sezon da sözde 720p lerin hepsi upscale idi sonuçta. ayrıca o penceredeki de Ahmey di benden söylemesi Aegis of Uruk'un OP'u beni benden almıştı, bu yeni OP da cidden çok dehşet olmuş yine... Süper bir giriş yaptı 1. bölüm... 2. bölüm için kıvranıyorum resmen şu an o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ciddi ciddi düşünmeden edemiyorum "acaba rpg değilde highschool romance/komedi yapsalar nasıl olur" diye şu OP ları gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kaede said: "Yüksek kalite" video falan beklemeyin, ilk sezon da sözde 720p lerin hepsi upscale idi sonuçta. desem de inanmayın. Şimdi karşılaştırdım da çok daha temiz raw lar var. Stream den yürütmeymiş zaten horriblesubs. 720p olmasa da düzgün tv ripden sublı çıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar