Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tower of Druaga: the Sword of Uruk

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

"One more time..."

Son sahneye ve ismini anmak istemediğimiz o bayan hanfendiye yeterince argo kelime kullanmamızdan kısa bir süre sonra. Druaga no To yeniden ekranlara geri dönüyor.

Bir önceki versiyonu The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk beni hayli hayli şaşırtan bir anime olmuştu. Klasik Online RPG animelerinden biri diye düşünürken ilk bölümü ile bizi yaran. Klişe olsada sağlam işlenen konusu ile her hafta bana kendini bekletmiş olan bir seriydi.

Şimdi onca yaşanmış olay, alınmış ders ve kaybedilmiş değerli şeylerden sonra Jil bir kere daha Kulenin yolunu tutmakta ama artık kendisini daha güçlü bir düşman, ve daha uzun bir kule bekliyor.

Ve şimdi ilk sezonun son kapanış sahnesinde olduğu gibi "Bir defa daha "The Tower of Druaga karşımızda...

İsteyenler ilk yeni görüntüler içeren streaming videosuna burdan ulaşabilirler.

Hadi bakalım jil...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kaaya böyle istemeye istemeye gitti havalarında ya ben ona kızıyorum. kız ırıspı madem gitmek istemiyordun neden gittin şimdi zavallı jil neler yapamacak

Gil'e (gılgamesh) gelince o neden kötü oluyordu hatırlayan var mı. Jil'İn sonu direk gil gibi olacak herhalde

he bide verdiğim linkteki trailerda bizimkinin sarışın kızı utarken suyun üstünde(1.59 daki) sudaki yansımaya dikkat...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

1

Mükemmel bölümdü ya.Çok sevindim ben bunu izleyince .
O kız ne ayak küçülüyor sürekli. kaaya mı lan o yoksa.Azını burnunu kırsınlar o kız kaayaysa.Hatta beni summon edin ben kırayım.Fatina esaslı kızmış ama bakalım gerçekten seviyor mu jili.Utu falan süperdi hadi bakalım kuleye geri dönüyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

cık sevmiyorda unutmaya çalışıyor. kaaia dan çok kaia ile beraber istar priestesin ruhunu paylaşıyor gibi. Avatardır belkide. Utu yardı zaten :D diğerleri ne oldu acaba.
Ah ahmey ah.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Güzel bölümdü 1, OP da dehşet gene. Horrible subs da isminin aksine gayet iyiydi. "Yüksek kalite" video falan beklemeyin, ilk sezon da sözde 720p lerin hepsi upscale idi sonuçta.

ayrıca

o penceredeki de Ahmey di benden söylemesi

Aegis of Uruk'un OP'u beni benden almıştı, bu yeni OP da cidden çok dehşet olmuş yine...

Süper bir giriş yaptı 1. bölüm... 2. bölüm için kıvranıyorum resmen şu an o.o
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
"Yüksek kalite" video falan beklemeyin, ilk sezon da sözde 720p lerin hepsi upscale idi sonuçta.

desem de inanmayın. Şimdi karşılaştırdım da çok daha temiz raw lar var. Stream den yürütmeymiş zaten horriblesubs. 720p olmasa da düzgün tv ripden sublı çıkar yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...