DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Selam arkadaslar benim bir lvl 60 dwarf hunterim var. Yeni 60 oldum ve hala lvl 30-40 arasi itemlarim var. bana bir dungeon yada quest falan soyleyebilir misiniz guzel lvl 50-60 itemlar alicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 cartographer ı indir instance notes özelliğini aktive et oyuna gir ve girebileceğin bütün instance ların bütün bosslarından düşen itemları incele kafana göre takıl. derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Outlanda geçmiş olman lazım ki questlerden genelde kullanabileceğin güzel agility,ap ve critli itemler gelicek saniyorum BM specsin çok zorluk çekmemen lazim pet işin çoğunu halleder. Ayrıca dungeonlara buradan Zindanlara (Vanilla/BC/WoLK) ve levellerine bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar