sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Hugues durum bu.şimdi hp açısından zorluk çekmeye başladım sorum şu olacak ench. olayından hiç anlamıyorum bilmiyorum daha doğrusu.level 70 ken masrafa girmeye değer mi hp yükseltmek için ? yoksa elleme 80 e kadar bi şekilde kas ondan sonra mı bak dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abi retri ol gorew yap 80 ol. soora tekrar prota donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 mantıklı çünkü zorlamaya başladı üşendiğim için inatla devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Retriye dönersen daha rahat ilerlersin ama istersen level 75 olduğunda Shield of Righteousness gelicek o zaman prot elle tutulur bi hale geliyor yinede quest gearla gideceğin için retributiondan daha iyi performans alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar