Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 şans meselesi, farmlıyorum farmlıyorum düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Benim de işte dün canım sıkıldı onyxiayı sololadım bugün de ZG'ye bakiim dedim şansa düştü. Pretbc bin kere zgye gittim 1 kere bile düşmemişti :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gear ne seviyede olmalı tiger boss farm için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 zg'deki tiger boss warlock ile kesibilitesi olan bi bossmuydu? Haıtlramıyorum tiger hangisi idi ve nasıl kesiliyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 önce 3 mobu tanklayıp aynı anda kesıyodun, sonra Tİger amca refresh olup tekrar dalıyordu, onu da tanklayıp kesıyorsun, 6 kişi 70te kesmiştik. 80de 2 3 kişi keser heralde ama tek lock bilemiyorum, baştakı tiger + 2 mobu aynı anda kesmek iyi bir timing lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Tigerı 70 te tek farmlayan prot tank vardı bizim guilddede serverdada. Garr da sololuyolardı her ikiside block gearla ve block da heallayan tinketle yapılıyo. Şimdi daha kolay olsa gerek dk lar için özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hımmmm druid swipe la keser o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Druid deneyen olmuştur herhalde bilmiyorum druidi. Onyxia kesiyio onuda kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hmm illaki bi yolu vardır yav. Heal yapan mobu interrupt edebildiğin sürece sorun olmaması lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Prot Wari druid ve DK kesebiliyormuş ama warlock merak ettim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 heal atan hangisi ona bash atmak lazım hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Eoo, bossun kendi atıyodu diye hatırlıyorum, yanlışmı. Googlelayın bakın çıkar bişeyler herhalde strateji için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Priest var içlerinde, boss un kendisi sanırım dedikleri gibi, interrupt şart. 1 kişi kasmayın, 1 kankanızla gidin 2 kişi oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 En temizi 3 kişi 1 tank 1 healer bir DPS. Hemde sıkılmaz insan tek başına. Tiger bosstaki tek sorun 3ünün birbirine çok yakın sürede ölmesi oluyormuş onun dışında easy diyorlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Aç gözlüyüm tiger düşerse kaptırmamam lazım :D Ama evet 3 kişi daha güvenli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Rogue'a yine vermediler selfheal tarzı birşey. sololayamıyoruz yine old content raidleri. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dworgian said: Aç gözlüyüm tiger düşerse kaptırmamam lazım :D Ama evet 3 kişi daha güvenli :) BL'de rogue kassam gider miyiz? Söz ilkini passlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: Rogue'a yine vermediler selfheal tarzı birşey. sololayamıyoruz yine old content raidleri. :( O da eksik kalsın rogueda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 2 DK'nın BWL yapabilitesi nedir peki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 |Joker| said: Dworgian said: Aç gözlüyüm tiger düşerse kaptırmamam lazım :D Ama evet 3 kişi daha güvenli :) BL'de rogue kassam gider miyiz? Söz ilkini passlarım :P sen kas gideris :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 2 dkya vaelden öte yol yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masquerade said: 2 DK'nın BWL yapabilitesi nedir peki. :P BWL 2.boss vael tanki bomba yapiyor. Yani 5 tane DK felan iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Heal atana focus koyup her healda çat bi interrupt koymak lazım. Onun dışında üçünü de aynı anda ölmesini ayarlarsınız ya :p. Eğer onda zorlanıyorsanız MC'de magmadar odasındaki küçük core-houndcıkları öldürmeyi hiç düşünmeyin :D. Keretalar az kalsın wipe yedirtiodu bana hehe. MC'de Luci Magma tamam da, Gehennasın curseı(-75% heal), garr ve geddon zorluyor ya. Garrın addleriyle birlikte toplam dpsi baya iyi ve işte addlerin toplamnı 25% e kadar getirebildim max sora yattım :p. Geddonu da 60% 70%e kadar getirdim de 5k critlio exp fall damagei falan fire resist lazım :). Golemagg imkansız zaten addlerinin debuffu yüzünden, Shazzrah'da sorun çıkıcağını sanmıyorum. Sulfuron'un addlerinin swp ticki herhalde baya can yakar ve healları da fıtık eder :p. Bakalım bi ara geri dönücem MC'ye :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Darkthrone said: Masquerade said: 2 DK'nın BWL yapabilitesi nedir peki. :P BWL 2.boss vael tanki bomba yapiyor. Yani 5 tane DK felan iyi olabilir. ne boss du ama ya en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar