uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yerel seçim ayağına oy satın almak için kömür dağıtımına başlandığından beri istanbul'un havası çok acayip kirlendi. insanlar doğalgaza geçiş nedeninin kömürün yarattığı hava kirliliği olduğunu unuttular resmen. doktora gittim alerji yapmış. burnum tıkalı, öksürüyorum vs. ilaçta verdi.. dağıtmayın şu kömürleri. boğuluyoruz yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Doğalgazı yakınca minimum 300 ytl geliyor fatura ki o da 24 saat yanmayan evlerde. Böyle devam ederse bedava da dağıtılmasa o kömür, millet geçecek oduna kömüre. Ayrıca dağıtılan bedava kömürlerde yüksek oranda arsenik bulunmuş diye duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dağıtılan kömürde kaçak, ucuz kömür. kalitesiz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bide kömür veriyor diye teşekkür ediyorlar. böle zihne sokayım adama bizi bi poşet kömüre muhtaç ettin diye küfür edeceklerine sinirlendim pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 " Bana kömür dağıtacağına bu çağda bana evimi doğalgazla ısıtacak,evimi doyurtacağım imkanları sağla " diyen bir halkımız olmadığından dolayı böyle oluyoruz. Güdülen koyun olmak hoşumuza gidiyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bu kömür dağıtanların amaçladıkları sosyal devlet anlayışından tarikat devleti anlayışına geçiş başka bişi diildir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 |Joker| said: Doğalgazı yakınca minimum 300 ytl geliyor fatura ki o da 24 saat yanmayan evlerde. Böyle devam ederse bedava da dağıtılmasa o kömür, millet geçecek oduna kömüre. Ayrıca dağıtılan bedava kömürlerde yüksek oranda arsenik bulunmuş diye duydum...sizin kombi bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar