erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 rosetta güzel gibi ya. indirdim, ispanyolcasına bi göz attım. erkek çocuk,kız çocuk,at, balık,uçak,kuş, uçmak, atlamak, koşmak vs. şeyler öğrendim 2 dakikada ehehe el ninô estâ saltando ahah çok zevkli :P bi de birşey sorcam, şimdi ben bu rosetta da ilerlesem biraz, gitceğim herhangi bir kursta başlangıç kurlarını almama gerek olur mu ki ? yoksa programla falan olmaz bu iş git adam gibi kursuna mı dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Biraz öğrenmenin zararı olmaz tabii, bakarsın 1 2 kur atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 altyazısız film seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 erucalavera said: rosetta güzel gibi ya. indirdim, ispanyolcasına bi göz attım. erkek çocuk,kız çocuk,at, balık,uçak,kuş, uçmak, atlamak, koşmak vs. şeyler öğrendim 2 dakikada ehehe el ninô estâ saltando ahah çok zevkli :P bi de birşey sorcam, şimdi ben bu rosetta da ilerlesem biraz, gitceğim herhangi bir kursta başlangıç kurlarını almama gerek olur mu ki ? yoksa programla falan olmaz bu iş git adam gibi kursuna mı dersiniz ? ben okulda seçmeli olarak gördüm italyanca ama hiçbirşey bilmiyordum sonra kastım rosetta stone ve tell me more dan baya ilerledim italyanca kursuna gidecektim seviye tespite girdim toplam 6kur vardı ben 3.kurdan başlıyordum.Ama gitmedim çok pahalıydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ehehe iyiymiş o zaman ya, finallerden sonra iyice bi uğraşıyım ben bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 riglous said: yav said: Prawler said: Ya benim de FR ogrenmem lazim. Setler de indirdim netten de timing sorunum var sadece. setle netle öğrenilcek bişey değil fransızca (hoş hiç bir dil öyle değildir heralde, var mı baba yiğit kendim öğrendim ben diyen? (aklıma havaalanında yaşayan adamın filmi geldi, neydi onun adı yahu? tom hanks vardı..)) 3-5 kelime öğrencem yeter, bilgim olsun fikrim olsun diyosan orası başka tabi. The Terminalsağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 caiz değil. yasak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar