Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil öğrenme stratejileri

Chewy

Öne çıkan mesajlar

rosetta güzel gibi ya. indirdim, ispanyolcasına bi göz attım. erkek çocuk,kız çocuk,at, balık,uçak,kuş, uçmak, atlamak, koşmak vs. şeyler öğrendim 2 dakikada ehehe

el ninô estâ saltando ahah çok zevkli :P

bi de birşey sorcam, şimdi ben bu rosetta da ilerlesem biraz, gitceğim herhangi bir kursta başlangıç kurlarını almama gerek olur mu ki ? yoksa programla falan olmaz bu iş git adam gibi kursuna mı dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
rosetta güzel gibi ya. indirdim, ispanyolcasına bi göz attım. erkek çocuk,kız çocuk,at, balık,uçak,kuş, uçmak, atlamak, koşmak vs. şeyler öğrendim 2 dakikada ehehe

el ninô estâ saltando ahah çok zevkli :P

bi de birşey sorcam, şimdi ben bu rosetta da ilerlesem biraz, gitceğim herhangi bir kursta başlangıç kurlarını almama gerek olur mu ki ? yoksa programla falan olmaz bu iş git adam gibi kursuna mı dersiniz ?

ben okulda seçmeli olarak gördüm italyanca ama hiçbirşey bilmiyordum sonra kastım rosetta stone ve tell me more dan baya ilerledim
italyanca kursuna gidecektim seviye tespite girdim toplam 6kur vardı ben 3.kurdan başlıyordum.Ama gitmedim çok pahalıydı =)
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
yav said:
Prawler said:
Ya benim de FR ogrenmem lazim.
Setler de indirdim netten de timing sorunum var sadece.

setle netle öğrenilcek bişey değil fransızca (hoş hiç bir dil öyle değildir heralde, var mı baba yiğit kendim öğrendim ben diyen? (aklıma havaalanında yaşayan adamın filmi geldi, neydi onun adı yahu? tom hanks vardı..))
3-5 kelime öğrencem yeter, bilgim olsun fikrim olsun diyosan orası başka tabi.

The Terminal
sağol
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...