mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bir suredir ara vermiştim.Uzun zamandir duran Level 64 bir druidim var.baslikdada belirttigim gibi wotlk la beraber bircok sey degişti.tecrubeli druid arkadaslar bir leveling talent build onerisi(mumkunse bir link)verebilirmi?simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hem leveling hem de ins. için moonkin gidiyorum ben. Gayet zevkli gidiyor, bu spellpower işi çok yaradı moonkin oynamak isteyenlere. lvl 75 im şimdilik şöyleyim: Tık Master Shapeshifter a 1 daha verip gerisini balanca a dağıtmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bence cat dps yönetir lvlingde. Zaten 74'te miydi tam hatırlamıyorum, Savage Roar diye bir comboları harcadığın skill gelecek, AP'yi 5 comboda 34 saniyeliğine %40 arttırıyor. Bir anda moblarda 4k ile 7k arası criticler görmeye başlıyorsun. Ondan önceside çok rahat, her şekilde cat gider. Altta da bence lvling talent düzeni var. Accountu kapadım ama 2 druid yaptım bir 80, bir 65 falandı, hepsinde cat gittim, hiç sorun yaşamadım. Kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Leveling i bılmemde lvl 80 resto druid le 8 10 mob u bir araya toplayıp 2 3 Hurricane ile kesıyorum. Tek sıkıntı mobların seyrek olması oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben şu an restoyum, ancak feral grind&leveling için mükemmel. joker'in verdiği talent önerisi gayet güzel. ben king of jungle da kullanmıştım, mob kesmeyi hızlandırıyor epey. ama tercihe göre değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 pewpew bence bu talent daha mantıklı . lvl kasarken en çok kullanılan Fb için Feral agression kesinlikle gerekli. dungeon kassanız bile feral instinct ,feral swiftness,survival instincts olmadan çok rahat tanklayabilirsiniz. ayrıca king of the jungle ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bence Feral Instinct mobların arasında dolaşma ve direk quest için gerekli son moba gitmek için çok gerekli, diğer türlü anında farkediyorlar, birinci de olmasa bile ikincide mutlaka yakalıyorlar. Ayrıca Swiftness da kediyken %30luk bir hız artışı sağlıyor ki moblar arasındaki zamanı kısaltıyor, questler daha hızlı bitebiliyor. Form değiş, ata bin, koş, tekrar değiş kedi ol falan olmadan kedi rahat rahat yetişiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 durid has can run fast form is travel form 1) looks liek cheetuh 2) dont cheet or u get bann lol! jk!! 3) cheetuh can run fast and him is can run away frum trubul. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Cheetahs cant stealth :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hedefinize ~%25 snare atmış gibi oluyorsunuz neredeyse, daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Luv nonstop grindin' with ma kittycat but will try the cute feathered oversized chicken soon yo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 o doomchickeni 700 haste ile denedim :D olmuyor sdfsd ilk wrath targete vurana kadar 2 tane daha cast ediosun ztn ama direk mana bitio emiyor resmen :P wtb vaelstrasz buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar