Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Arkadaslar sizden bir ricagim var, o da burdan girip Terry Tamminen arkadasimiza oy vermeniz. Kendisi cok yakin bir arkadasin yakini ve bu oylama onun icin cok muhimmis. Amerikada valileri bir araya getirip koordineli calismaya falan faydasi olmus vs. vs. Bize ne amerikadan diyebilirsiniz, ki haklisiniz, ama bana bir iyilik yapmis olursunuz arkadasi da mutlu etmis olursunuz. Onemli bisimis bu onlar icin o yuzden sizden ricagim adrese girip alttan TERRY TAMMINEN'e oy vermeniz. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Amma ricada bulundunuz lan, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ayrıca bu amca varken vermem senin adayına oy moy; http://grist.org/images/home/2008/12/19/will-allen_v110.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 şu arkadaş alır! ben nailin' palin'e oy vericem ama.. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kusura bakma bab, linkteki videoyu izledikten sonra Paris'e oy vermemek zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oy verdik vermesine de terry'nin durumlar kötü oy çıkmıyo adama fazla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bastan fail olmus poll boyle kazanilmaz bir kere ilk once atsiz,buduncular,otuken vs vs gibi bilumum ultra milliyetci siteye gidicen linki verip "amerikalilar ermeni soykirim hedesini oyluyor! Terry Tamminen soykirim yoktur diye bir politikaci destekleyin!" veya "amerikanin kurdistani tanimasini destekliyen ve akrsi cikan isimler kapisiyor Terry Tamminen turk tezlerini savunuyor destek verin yigitler!" tarzinda bir topic acican polat83, b0zKurT_1071, Alptegin, KutatKubidik vb tarzi bir nick secmende cok onemli gor bakalim binlerce chain mail kac gunde ortaya cikiyor ve Terry Tamminen amca absurt sayilarla herkesin onune kac haftada geciyor boyle destek verin cevre kuresel isinma filan sarmaz bizim milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yaw 200kişiye çıkar falan dedim de çıkmamış.. 75şu an. daha sonra da bakıcam kaça gelmiş diye, merak ediyorum nası bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sarah paline verdim oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bap neden copy & paste yapmadın ki heh, bizi gayet ilgilendiriyormuş adamın çabaları. benim yazları bunalıp bunalmamamı etkileyecek adama neden oy vermeyeyim, isterse uganda'da olsun. said: The one-time Schwarzenegger aide is the most important climate campaigner you've never heard of. Through sheer intelligence, hard work, and force of will, Tamminen has brought the majority of America's governors together to plan for a climate future -- and to strike deals with state and provincial leaders around the world. When national leaders finally get serious, they'll find a policy superstructure already in place, and for that you can thank Tamminen. altı çizili yeri gördüm zaten bastım oyu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 belki diğerleri daha iyi bilenler oy versin verdim tabi oy edit: çeliştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ciddi ciddi hero listesine palin'i koymuslar, sonra utanmadan karar veremedik valla demisler ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben de bir tek türkiyede saçma sapan insanlar kendileriyle alakasız görevlere aday olurlar sanıyordum bu ne lan? Miley Cyrus This year the teen crooner released a song with the refrain, "Everything I read -- global warming, going green/I don't know what all this means, but it seems to be saying/Wake up, America, we're all in this together." Note to NASA: Like, totally. Sarah palin'e vereyim ben bari... yok artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bayılıyorum seçme özgürlüğü iluzyonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar