Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik. Sizden ufak bir rica daha.

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar sizden bir ricagim var, o da burdan girip Terry Tamminen arkadasimiza oy vermeniz. Kendisi cok yakin bir arkadasin yakini ve bu oylama onun icin cok muhimmis. Amerikada valileri bir araya getirip koordineli calismaya falan faydasi olmus vs. vs.

Bize ne amerikadan diyebilirsiniz, ki haklisiniz, ama bana bir iyilik yapmis olursunuz arkadasi da mutlu etmis olursunuz.

Onemli bisimis bu onlar icin o yuzden sizden ricagim adrese girip alttan TERRY TAMMINEN'e oy vermeniz.

thx.
Sosyal ağlarda paylaş

bastan fail olmus

poll boyle kazanilmaz bir kere

ilk once atsiz,buduncular,otuken vs vs gibi bilumum ultra milliyetci siteye gidicen

linki verip "amerikalilar ermeni soykirim hedesini oyluyor! Terry Tamminen soykirim yoktur diye bir politikaci destekleyin!" veya "amerikanin kurdistani tanimasini destekliyen ve akrsi cikan isimler kapisiyor Terry Tamminen turk tezlerini savunuyor destek verin yigitler!"

tarzinda bir topic acican polat83, b0zKurT_1071, Alptegin, KutatKubidik vb tarzi bir nick secmende cok onemli

gor bakalim binlerce chain mail kac gunde ortaya cikiyor ve Terry Tamminen amca absurt sayilarla herkesin onune kac haftada geciyor

boyle destek verin cevre kuresel isinma filan sarmaz bizim milleti
Sosyal ağlarda paylaş

bap neden copy & paste yapmadın ki heh, bizi gayet ilgilendiriyormuş adamın çabaları. benim yazları bunalıp bunalmamamı etkileyecek adama neden oy vermeyeyim, isterse uganda'da olsun.

said:
The one-time Schwarzenegger aide is the most important climate campaigner you've never heard of. Through sheer intelligence, hard work, and force of will, Tamminen has brought the majority of America's governors together to plan for a climate future -- and to strike deals with state and provincial leaders around the world. When national leaders finally get serious, they'll find a policy superstructure already in place, and for that you can thank Tamminen.

altı çizili yeri gördüm zaten bastım oyu heh
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir tek türkiyede saçma sapan insanlar kendileriyle alakasız görevlere aday olurlar sanıyordum bu ne lan?

Miley Cyrus
This year the teen crooner released a song with the refrain, "Everything I read -- global warming, going green/I don't know what all this means, but it seems to be saying/Wake up, America, we're all in this together." Note to NASA: Like, totally.

Sarah palin'e vereyim ben bari... yok artık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...