senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 jeotermal diyorum başka bişi demiyorum şort - tshirt kombinasyonu ile dolaşıom ewde. aşağıdan yukarıdan sağdan soldan peteklerden heryerden sıcaklık gelio mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dasaaa said: lan izmir soğuk olsa olsa kaç 'c olacak ki en az.. ocak ortalaması 5'c ve rekor kırmış en düşük sıcaklık -10'c falandır. izmirin soğu adamın suratını keser suratını bi rüzgar esiyor sanki jilet atıyorlar yüzüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Llama said: dasaaa said: lan izmir soğuk olsa olsa kaç 'c olacak ki en az.. ocak ortalaması 5'c ve rekor kırmış en düşük sıcaklık -10'c falandır. izmirin soğu adamın suratını keser suratını bi rüzgar esiyor sanki jilet atıyorlar yüzüme +1 for antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fastreloader said: AthleT said: Olm space tuşu donmuş. Gülme. Sert basınca tuhaf sesler çıkarıyor. Hele 15 dakika dışarda kalmış birisine tokat at. Veya kulağına baş ve işaret parmakların vasıtasıyla ufacık bir dokun. Buralarda "ağır tahrik" - "cinayet sebebi" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ginaly said: tek odalı mı eviniz? aa fakirler. çok sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 funq said: izmir bu sene bambaşka ya, çok feci soğukyalaan gayet normal havalar, sadece son 2-3 senedir kışları aşırı sıcak geçiyordu. İyi böyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 eskişehir deyim dışarıya tencere bıraktık , sabaha kapağın içi fln heryeri donmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 madem ülkeyi begenmiyorsun.. ya sev ya terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar