Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Lütfen.Arqas Dosyaları !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu www.tr-game.com'a giremiyorum nedense anlamadım çok denedim ama olmuyor lütfen biri bana mail yoluyla atabilirmi veya nete yollayan varsa link verebilirmi ? Lütfen kalkıpta www.tr-game.com/download/arqas.exe fln demeyin olmuyor cünkü arqas siteyle ip imde sorun var sanırım anlamadım ama...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Mesaj tarihi:
unutmadan söylemek isterim.
Bizim sitemiz ve forumların aktif durumda istersen oradan da faydalanabilirsin burayı meşgül etmek olmaz kızarlar sonra :P hem dosylarımızı yukarıki linkten çekemiyorsan oyuncularımız size yardımcı olabilir. tabi sitemize girebiliyorsan.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Mesaj tarihi:
Larethian dediğim gibi siteye giremiyorum bir gm arkadaş vardı tanıdığım sizin serverda msn im hacklendi onun şu anki msnini de bulamıyorum neyse dediğin gibi eğer bu bu bölümde yasaksa meşgul etmeyelim özel msg atarmısın lütfen ayrıca denedim linki olmuyor...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
  • Yeni Oluştur...