karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Arkadaşlar bu www.tr-game.com'a giremiyorum nedense anlamadım çok denedim ama olmuyor lütfen biri bana mail yoluyla atabilirmi veya nete yollayan varsa link verebilirmi ? Lütfen kalkıpta www.tr-game.com/download/arqas.exe fln demeyin olmuyor cünkü arqas siteyle ip imde sorun var sanırım anlamadım ama...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 dosyanın boyutu 17 mb ve sanırım sana bunu kimse mail yolu ile yollayamaz ama aşağıdaki linki denersen sanırım indirmede başarılı olursun. http://www.tr-game.com/downloads/arqasworld.exe[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 unutmadan söylemek isterim. Bizim sitemiz ve forumların aktif durumda istersen oradan da faydalanabilirsin burayı meşgül etmek olmaz kızarlar sonra :P hem dosylarımızı yukarıki linkten çekemiyorsan oyuncularımız size yardımcı olabilir. tabi sitemize girebiliyorsan.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: FRP_Master, 09 Mayıs 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu www.tr-game.com'a giremiyorum nedense anlamadım çok denedim ama olmuyor[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Larethian dediğim gibi siteye giremiyorum bir gm arkadaş vardı tanıdığım sizin serverda msn im hacklendi onun şu anki msnini de bulamıyorum neyse dediğin gibi eğer bu bu bölümde yasaksa meşgul etmeyelim özel msg atarmısın lütfen ayrıca denedim linki olmuyor...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Öne çıkan mesajlar