Durlag Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Excal/Hib de bi arkdas vardı Einwar diye..Bi koptu gitti bi daha gören olmadı yani ben görmedim bilen varmı?[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ya o dracone du galiba :) eldrich di dimi? lvl 32 mi ne.. oda alb e geldi[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ama alb den pyrdwen hib e gitti :) lvl 4x paladin i var[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bizde ALBdayiz artik kimmer kim bi bilebilsek sufer olucak excal /albdakiiler..Einwarin nick ne?[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 durlag sen de exc/alb desin? *!shocked*[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 19 April 2003 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Sonunda bende açtırdım eski accimi :) Lvl 36 Trex The paladin Baltazar harhar[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Oskicim üzgüünüm ama bende biraktim Hibi sildim chrlari...Bizim butun tayfa geci o tarafa yan yana oynadiim adamlar ben mal gibi tek takiliyodum Hibde bide sikildim biliyomusun Hibden... Gel sende :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 evet 50 hero mu sileyim geleyim :) olm alb e gidilirmi bak dün gece power relic lerimizi üçledik. oh ne güzel. gerçi bu sabah durum ne bilmiom ama du bi bakiim[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi ben hero idim biliyosun power relic bana yaramıyo :)) Abi vallahi cok sıkılmıshtım canım ya bide oyunda hic görmedim sizi ne yalan söyliyim....koptuk abi bende yardım chrı :)) silince agladım o ayrı :(([hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Narsil nickiyel yazan bendim bashka bi arkdasin acc tuymush ben buyum oyle imzam olmas benim olmamamalı[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bende heroyum. ama hibin yarısı mage olduu için işime yarıo power relic ^_-[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sen gelde icq da muhabbet edelim bundan sonra dusmanımsın heheheh zaten midlere kaptırdık relicleri gene[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Nihaha bende Albion'dayım ama acc kapalı işler yüzünden uzun bir süre giremeyeceğim sanırım.. Açabilirsem görüşürüz..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bırak biz sensiz mutluyuz baya...İş yap sen :))) Gel olm artik Anakraya...[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Gelmiycem işte !! ben istanbulda mutluyum çivisi çıkmış bu memeleketin meme yapmış eğleniyorum ben burda ;) Şaka bi yana sanırım artık Ankaraya dönmiycem görünüşe göre İzmir'e yerleşme olasılığı yüksek şu anda.. Şhh ulen cleric'siz ağlayacaksınız ilerde görürüm ben sizi.. hele de rejuv cleric !!![hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ulan guild cleric dolu naapalım seni hele bi gelme izmirde cektirtirim seni gel olm lan buraya[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 gay istemiyoruz albionda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar