Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Krin Tor rep için cooking kasmayı planlıyorum amadaha önce hiç kasmadım. Zormudur kasması? Pahalı mıdır? Tahminen ne kadar sürer? Ve en önemlisi elbette AHden kasılabilir mi yoksa gidip uğraşmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Veya belli bir cooking istemeden herkes yapabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 1 gün içerisinde halledilebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Uğraşıyorsun, 4-5 saatini alır max. matları koymazlar herhalde AH'a bilmiyorum. Benim de bi ara uğraşmam lazım. Cooking Guide 1-375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Fishing le beraber yaptım bir oturusta 2 si de 225 oldu. Thottbot yardımı al skill veren yemeği yapacağın blık nerden dusuyor ogren tut pisir at.Darkshore da moonkinlerden small egg farmla basta 60-70 olursun yarı saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 300 e kadar kolay diyim sonrası zor Çünki yanında fishing de istiyor ben ikisini beraber kasıp 375 lemiştim. Bazı mattları bulamazsın bu yüzden Kesinlikle Fishing ile beraber götürürsen rahat kasarsın. Ama 1 haftaya yayarsın fishing bayar bir süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 20 balık tutuyom 1-2 skill anca geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 öyle zor kasılıyor bi süre sonra mesela 300+ her 10 balıkta 1 skill gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kirin tor rep icin tabard ını al 2 gunde exalted olursun en kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 375- 450 guide plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Darti said: Kirin tor rep icin tabard ını al 2 gunde exalted olursun en kotu.. +1 eet hiç uğraşmadan zahmetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Fishingde olay eskiden tuttugun balık ile alaklı idi yani sen ogrimaarın ortasında da balık tutsan çoooooooooooooooook uzun vadede 300leyebiliyordun. Hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Darti said: Kirin tor rep icin tabard ını al 2 gunde exalted olursun en kotu.. Ne kasmam lazım Krin Tor için yani questler bittiğinde heroicmi lazım ha bire. Ve tabardı instancelarda takmak etkilyior questlerde etkisiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Absolut said: Fishingde olay eskiden tuttugun balık ile alaklı idi yani sen ogrimaarın ortasında da balık tutsan çoooooooooooooooook uzun vadede 300leyebiliyordun. Hala öyle mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 daha 71 de felan friendly olunuyor zaten, nasıl insanlar friendly olamıyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Sıfır'dan başlayacaksanız eski tariflerin malzemesini AH'dan bulmanız epey zor olacaktır. Ancak yinede 0-375 arası çok zorlanmazsınız. 375-400 arası ise AH'dan malzeme satın alarak yapılabilir. Ancak bu biraz pahalıya gelir. 400'den sonrası için ise Daily Cooking quest'lerini yaparak toplayacağınız Dalaran Cooking Award'lar ise satın alacağınız tariflere ihtiyacınız olacak. Bu tarifler 3 Award ile satın alınabiliyor. Kısacası eskisi gibi 1 saat içinde full cooking yapamazsınız. Biraz uzun soluklu bir iş. Chef title'ına kasan birisi olarak seve seve her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim :) PS: Captain Rumsey Rum düşmedi gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 fishing ve cooking hep kasasım gelmiştir ama bi baş edip yapamamışımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.wow-professions.com/wowguides/wow_Fishing_and_cooking_guide.html 1-375 arası . en ucuz yollu ve oldukca da hızlı hem fishing hem coocking guide olarak ben bunu kullandım. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Absolut said: Darti said: Kirin tor rep icin tabard ını al 2 gunde exalted olursun en kotu.. Ne kasmam lazım Krin Tor için yani questler bittiğinde heroicmi lazım ha bire. Ve tabardı instancelarda takmak etkilyior questlerde etkisiz değil mi? Kirin Tor a Friendly olunca Dalarandaki Quartermasterdan tabard ı alacaksın..O tabard uzerinde iken giridigin lvl 80 dungeonlardan ve Heroiclerden Kirin Tor rep i alırsın. LvL 80 normal dungeon : 500 rep Heroic:2k ve üzeri rep verir. Üzerinizde tabard yoksa Horde Expedition a rep alırsın. Cooking eskısıne nazaran daha etkılı bır skıll oldu.Buff ları 1 saat e cıkardılar ve Great Feast die bir cook cesıtı ıle tum raid e buff verebılıyorsunuz.Bunun ıcın cooking skıll ı lazım degıl ama sadece yapmak ıcın lazım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Direwolf said: Sıfır'dan başlayacaksanız eski tariflerin malzemesini AH'dan bulmanız epey zor olacaktır. Ancak yinede 0-375 arası çok zorlanmazsınız. 375-400 arası ise AH'dan malzeme satın alarak yapılabilir. Ancak bu biraz pahalıya gelir. 400'den sonrası için ise Daily Cooking quest'lerini yaparak toplayacağınız Dalaran Cooking Award'lar ise satın alacağınız tariflere ihtiyacınız olacak. Bu tarifler 3 Award ile satın alınabiliyor. Kısacası eskisi gibi 1 saat içinde full cooking yapamazsınız. Biraz uzun soluklu bir iş. Chef title'ına kasan birisi olarak seve seve her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim :) PS: Captain Rumsey Rum düşmedi gitti :P Bu bir İçki dimi 2 sini karıştırınca Sana +Fishing veren buff veriyor ( içkiyi içince ) Ben level 70 daily questlerini yaparak elde etmiştim çok rare bişi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar