KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://tr1.damoria.com/ gayet güzel ben oynuyorum iş yerinde canı sıkılanlara tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 "iş yerinde canı sıkılanlara tavsiye ederim" lafına takıldım ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 arasıra gir bas emir ver çık tık tık tık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 İş yerinde eğleniyorum deseydi o zaman ben takılırdım. İş eğlenceli birşey olsa üstüne para verilmezdi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 reklam ve yan dalları hep eğlenceli gibi gözüküyor uzaktan. bi de aşçılar ile futbolcular çalışıyormuş gibi gözükmüyorlar. çok yoruluyorlar tabii ama yaptıkları başka bişi.. modellere ise neden para verildiğini hiçbir zaman çözemedim.. neyse oyun güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 neyin reklamı ? kolay gelsin sana relam amaçlı yapsam link i öyle vermezdim id üzerinden çıkar sağlardım bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar