keyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bir player a fazla tag atmakmı? (20 tane mesela) yoksa scp fazlalıgımı? hangisi daha fazla lag yapar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tag atmak.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Aslında ikiside pek fazla lag yapmaz ama ikisi arasından tag atmak daha fazla yapar gibi geliyor.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 *!Daniel_Xavie ye tag atar ve lag yapar* muhahaa en bab benim kingim ben king gralım bab tha kenk of pls lagli olcaksın artık daniel silmicemde tagini =) hehehe gör sen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 .remove 1 sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Scp fazlalığı die bise olamaz yazdığın scripte bağlı Tag olayı ise tagdan adama birsey olmak istersen 1 tane tag wer istersen 1000 tane ...[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı. - 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir. - Tum accountlar durmaktadır. Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Adam gibi server baglantın varsa hiç biri bişiy yapmaz[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bu dedigin iki sey arasinda kiyaslama yapilmaz ki, yazdigin scriptlerde cok player event varsa serveri daha cok yorar, cunku oyuncu sayisi ve scriptlerdeki player triggerlar arttikca birim zamanda isleyecek script sayisi da baya bir artip serveri yorar, bunun yaninda tag daha hafif kalir. Ama script dedigin item vs. agirlikliysa tag daha agir basar, char basina 20 satir fazla olursa char file gereksiz sisecektir char sayisi arttikca.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 anladım tesekur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar