MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 arkadaşlaer Entity-Relation Diagram çizecek bir programa ihtiyacım var... en iyisi nedir hangisidir? bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Pek ER kullanmadığım için en iyisi hakkında yorum yapamam ama Microsoft Visio veya Dia iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 visio iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 geçen sene ben de aramıştım da çok iyi bi program bulamamıştım aslında. yine visio ile yapmak en iyisi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 visio candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sybase powerdesigner ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Enterprise Artitect e-r diagramından gui desinge, sequence diagramından use case'lere kadar her şeyi yapabilirsin. kısaca 0'dan 100'e tüm dökümantasyonu gerçekleştirebilirsin bu programla http://www.sparxsystems.com.au/products/ea/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar