Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.ozurdilemiyoruz.biz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten gündemde olan bir konu. herkes özür kampanyasını biliyor ancak karşıt kampanyalar pek bilinmiyor. bu nedenle yeni konu açtım. Adres veriyorum. Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar.

Not: Evet bende özür dilemiyorum. Evet, soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Zaten gündemde olan bir konu. herkes özür kampanyasını biliyor ancak karşıt kampanyalar pek bilinmiyor. bu nedenle yeni konu açtım. Adres veriyorum. Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar.

Not: Evet bende özür dilemiyorum. Evet, soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar.
...
soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama.

Bu siteyi tanıtırken, imzamı atarken, soykırım olmadığı düşüncesinde olan bir insan olduğumu izah etmek için yazdığım uçta bir nottur. neresi perhiz neresi lahana turşusu?
Mesaj tarihi:
"Özür Dilemiyoruz Biz" şeklindeki bir siteyi tanıtan insanın karşı olma ihtimali %5 falandır sanırım, hadi onu geçtik "Evet ben de dilemiyorum" demişsin üstüne zaten. Ondan sonrası bildiğin katı yoruma giriyor, sonra yorum istemem diyorsun. Ondan dedim yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...