Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Zaten gündemde olan bir konu. herkes özür kampanyasını biliyor ancak karşıt kampanyalar pek bilinmiyor. bu nedenle yeni konu açtım. Adres veriyorum. Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar. Not: Evet bende özür dilemiyorum. Evet, soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 peki, almanlarin yahudilere yaptigina ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Karag8z said: Zaten gündemde olan bir konu. herkes özür kampanyasını biliyor ancak karşıt kampanyalar pek bilinmiyor. bu nedenle yeni konu açtım. Adres veriyorum. Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar. Not: Evet bende özür dilemiyorum. Evet, soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 burda yorum yapmak istedim, burda yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Karag8z said: Yorum yapmak isteyen gider konu dışında tartışır yorumunu yapar. ... soykırım yapılsaydı bugün ermeni diye bir ulus olmazdı diyenlerdenim. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sitede almanların yahudilere yaptığı ile ilgili bir açıklama göremedim. sen başka sitelerde dolaşıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sitede ne gordugunu tartismiyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Baggio said: Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler adama. Bu siteyi tanıtırken, imzamı atarken, soykırım olmadığı düşüncesinde olan bir insan olduğumu izah etmek için yazdığım uçta bir nottur. neresi perhiz neresi lahana turşusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "Özür Dilemiyoruz Biz" şeklindeki bir siteyi tanıtan insanın karşı olma ihtimali %5 falandır sanırım, hadi onu geçtik "Evet ben de dilemiyorum" demişsin üstüne zaten. Ondan sonrası bildiğin katı yoruma giriyor, sonra yorum istemem diyorsun. Ondan dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 [www.ozurdilemiyoruz.com] [www.ozurdilemiyorum.org] [www.ozurdilemiyoruz.biz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 www.baslarimozrunuzelan.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu başlık konu dışında değil miydi ya? yok orada bşka başlık varmış. sorry -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar