zaidral Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 teget gecer bana ikramiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 150 bin dolara esir alırım aksarayı sokaktan mı topluyosun onur sen dağıttığın paraları diye şarkı söyleyerek sokaklarda koşarım arada halay da çekerim snr soyunmaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 OogahBoogah said: paticiğe bağışlarım hepsini siktir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hepsini şarbona bulayıp yılbaşında marmarının penceresinden aşağı boşaltırdım. ya da meydanda yakarım direk yanmayanları almaya çalışırken yananları izlerim. ya da işte 3 oraya 3 oraya, 150 milyar zekat, kalanıyla da kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 250 milyarıyla 1 suv 1 tane coupe araba alırdım, kalan 6 trilyonu faize koyardım, onun parasını yerdim herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 10 tane taksi plakası alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 1 hafta kimseye söylemezdim normal hayatıma devam ederdim, vücudumun arka tarafında kalkan bazı yerlerin yeterince indiğinden emin olduktan sora parayı alıp, 0.25 trilyonluk kısmı aileye bağışlayıp bana gereğinden fazla gibi gelen 6T parayı, ben ve 2 süper şahıs arasında 2-2-2 bölüştürüp bu şahıslardan biri ile japonyaya giderdim orda kalırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aileye fazlasıyla yetecek kadarını verip geri kalanının ufak bir kısmını nakit tutup b tipine basardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bi kere 6,25'in yuzde 20 si devlete vergi. Geri kalan 5'i olduğu gibi bankaya koyarım. 7 gün sonra gelen faizle 21 gün geçiririm, 21 günde gelen faizle önce bir ev alırım. Sonra da artık keyfe keder, iş kurarım, 2. el bir ferrari alırım, 1 q7 alırım. Sonra da 202 Üstbostancı - Taksım hattından sabahları bi kız tavlamaya kasarım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Velev said: velev? AHAHA LAN ZEKA BUDUR GDCFGDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 saçma bi soru olucak ama. Bu ikramiyeden de gelir vergisi aliniyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Alınıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 şu 'velev' lafını duyunca aklıma ihsan oktay anar geliyor her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Milli piyangodan vergi alımıyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hepsini dolara çevirip sonra amerika'ya g.tlük olsun diye yakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sonra g.t olur kalırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 abim 20 tane çeyrek bilet almış dostlarım. üzgünüm ikramiye bizim. (ya da gerizekalıyız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Xenocide said: abim 20 tane çeyrek bilet almış dostlarım. üzgünüm ikramiye bizim. (ya da gerizekalıyız.) abi gece gece çok güldüm ya.Vallahi ellerim tittriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahaha bence masrafını çıkartır gbi geliyo son rakmları farklı olsaydıda hepsinin bari 2 tane amorti çkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 1 milyonunu kendime alır gerisini baboliye veriridim 10 sene sora bna 10 trilyon olarak geri döner mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bu sene bana çıkacak. seneye görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Direk ülkeyi terkederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bu güne kadar milli piyangoyu bulan insanlar ne yapmis yada halen yapmakta ögrenir. Istatistik raporu hazirlar. Sonucuna göre davranirdim. Büyük ihtimalle ölme ihtimalimizde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar