Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bu tarz bir mesaj gördüm login olurken. Connecting, successful vs yazarken arada hızlıca bir "Submitting Non-Personal ..." bişi yazdı. Senelerdir ilk defa böyle bir şeye denk geldim, bilen var mı nedir bu mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Arada bir oluyor o tip mesajlar. Nedir tam bilen yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ben de denk geldim demin, bilgisayarının özelliklerini falan yolluyordur belki bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 WoW clientımızı heklememişlerdir yani di mi, panik yapmaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o kısım hep var aslında. çok hızlı geçtiği için göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kişisel bir şey değil, hackerlar görevlerini yapıyor o anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Uzun süredir olan birşey, sistem speclerinizi gönderiyor. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=106735804&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hah teşekkür ederim, ilk defa gördüm ben, Dinan'ın dediği gibi çok hızlı geçiyordu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar