ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 eskiden Ozge adlı charın sahibiydim ama account çalınınca oyuna yeni charla tekrar sıfırdan başlamak zorunda kaldım.. yeni charımın adı Metebey ve eski corpumun başına geçtim ama doğal olarak corp üyeleri dağılmış gitmiş buhar olmuşlar.. şu anda herşeye sıfırdan başlayan biri olarak kendime makul bi alliance arıyorum. scalara başvuralı 8 gün oldu ama kaç tane officerle konuştuysam beni bir diğerine pas atıyo her bi paslaşmada 2 3 gün boşa geçio.. corpuma genelde ratter ve pvp tabanlı üyeler alıyordum. aynı şekilde devam edeceğim.. fakat 0.0 access olmadan da neyin reklamını yapıp üye alırım bilemiyorum. o sebeple tanıdığı lider vs ya da bildiği bereketli bölgeler olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Metebey nickimi herkes ekleyebilir. bu arada her türlü maddi($,isk,euro.. ne olursa)/manevi desteği de bekliyorum.. çok yoğun pvp ve aksion yapamam sonuçta evli ve yeni bebek sahibiyim.. kimse de carebear olmakla suçlamasın ama carebearın kralıyım :). herkesin zevki kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Scalar corp alirken belli seyler istiyo yani yabanci corplardan aliyo ama turklerdende aliyormu bilmiyorum. Sen biraz bastir bence guzel bi alliance cunku. Birsuru turk olmasi cok iyi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ArsMaxx said: eskiden Ozge adlı charın sahibiydim ama account çalınınca oyuna yeni charla tekrar sıfırdan başlamak zorunda kaldım.. yeni charımın adı Metebey ve eski corpumun başına geçtim ama doğal olarak corp üyeleri dağılmış gitmiş buhar olmuşlar.. şu anda herşeye sıfırdan başlayan biri olarak kendime makul bi alliance arıyorum. scalara başvuralı 8 gün oldu ama kaç tane officerle konuştuysam beni bir diğerine pas atıyo her bi paslaşmada 2 3 gün boşa geçio.. corpuma genelde ratter ve pvp tabanlı üyeler alıyordum. aynı şekilde devam edeceğim.. fakat 0.0 access olmadan da neyin reklamını yapıp üye alırım bilemiyorum. o sebeple tanıdığı lider vs ya da bildiği bereketli bölgeler olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Metebey nickimi herkes ekleyebilir. bu arada her türlü maddi($,isk,euro.. ne olursa)/manevi desteği de bekliyorum.. çok yoğun pvp ve aksion yapamam sonuçta evli ve yeni bebek sahibiyim.. kimse de carebear olmakla suçlamasın ama carebearın kralıyım :). herkesin zevki kendine Yürü be arkandayım Arsmaxx :D benimde eve'e başlama sebebim valla cafede izlerken verdi gazı bize.Adama koymuyo değil eski accte milyar iskler varken şimdi meteliğe kurşun atıyoz beraber.Skill trainlicek para yok hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Acc calinmasi gibi bir olay olmaz evede petition atarsan eger werdigin bilgilerde dogru ise kurusuna kadar acctunu geri alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dare arsmaxx herşeyi denedi.accountun baştan sona ödendiği bütün kredi kartı no ları dahil full doğru bilgiler yolladı.Ve hiçbir gm i kabul etmedi bu eve de bi ünvan var hatırlamıyorum GM lerin başıyla konuştu.Adamın dediği ''siz acci arkadaşınıza vermişsiniz ondan hacklenmiştir yardım edemeyiz'' Halbuki alakası yok.3 senelik account tek makineden girildi yıllarca.Banada ders oldu eve çok zayıf hack konusunda.Acci hackletince unutmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hmmm ilginc ayni sey benim cevremde 3 kisiye oldu ve onlar kredi karti bilgilerini cekilis tarihini referans numarasina kadar yolladilar ve acclari 1 hafta icinde geri aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aslan beyin durumu biraz farklıydı acc çalındığında oyuna devam etmiyordu ve çalan kişi nası olduysa charı başka acca aktarmış vs vs Alliance olayına gelince scalarla müzakereler devam ediyor please stand by :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 acc çalındıında ben oynamıyodum bayadır.. farkettiğimde çok geç olmuş vs.. gmler senior gmler hatta lead gm e kadar gittik.. accountun ilk kredi kartı bilgisinden ilk mail account owner name vs vs donuna kadar saydık.. adamlar da tamam dooru sööylüosunuz ama şu anda o char başka bi acc de ve de kurala kitaba uyarak oynuyor elimizden bişi gelmez diolar.. her neyse olan olmuş işte kendime alliance arıyorum tavsiyesi olan varsa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 scalar işi de hala beklemede.. du bakalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yattı scalar işi.. rat yapan adam lazım deilmiş.. sanki rat yaparak pvp itemi, gemisi almıcaz.. neyse girioz bi corpa bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Scalar'ın alliance'ı olacak olan bir training guildi kurduk biz , Arkadaş Scalarda uzun zamandır bizi eğitmek için corp açtı şimdi , sayımız çok değil ama çoğaltmaya uğraşıyoruz istersen gel .. Osmeden de takılıyoruz , VF Special Training Corp. Kurucusu Xiphoid Darkness İleride nolcak emin değilim ya scalara dağılıcaz ya da scaların alliance'ı olarak kalıcaz , corp umuzun ne kadar büyüdüğüne bağlı olacak =) Gel yardım et bize istersen , tabi char yeni olduğundan biz de sana =) Rimala benim ingame nickim , Otheon da Othranxin ingame nicki bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar