fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 önceden bilgisayardaki arşiv boyutun ipoddakinden büyük olunca çok dinlediğin şarkıları otomatik seçip atıyodu. şimdi atmıyor. ABV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 pati alemine sesleniyorum, içiniz acımıyor mu yahu ? adam gitmiş tee 14.20'de açmış bu topici, hiç mi altına bir şey yazılmaz, bu adama yazık değil mi belki 20 dakikada bir forumu açıp ' acaba mesaj attılar mı ki ? ' diye bakıyor, dersine-işine geç kalıyor. yapmayın yahu. ben gülüyorum bakın mesela ne güzel demiş, i tunes demiş. hehehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 selamın kavlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bunlar manevi şeyler takma kafana rahat ol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar