eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 la ben 20 yaşıma geldim.. ama galiba izlemedim yada izledim hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 OAHHAHAOHAO ben o euirka castlem mı nedir onu ne kadar aradım soruşturdum biliyomusun ahhahha.Bulduk sonunda yihaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yurikayı hatırlıyorum ben okula gitmeden önce izlerdim. ama susam sokağını çok çok az hatırlıyorum. başlangıcını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Şimdi çocukken oynayıp durdugum bir kutuya saklanma,orada yaşamaya çalışma çabalarının nedenini anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kolilerden kendime ev yapardım.içinde saklanırdım falan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ya susam sokağı bizi seyrettiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çadır yapardık olmadı çarşaflardan. bir de koltukların arasındaki boşluğa sığışırdım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sonlarına yetişmiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kurabiye canavarı vardı beah anılarr ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 uğurlu sayım bu sebepten 6 dır. bügün konuşuyolar böyle, senin uğurlu sayın ne senin uğurlu sayın ne diye. biri altı dedi. benimki de altı oldu kaldı. bi tek ben sanıyodum doksan nostaljisi bi yazıda gördüm bi mal ben değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ALLAH KAHRETSİN SİZİ E Mİ! KIZ ARKADAŞIMI MASADAN ATTIM. NEDEN? BENDEN 2 YAŞ KÜÇÜK KIZ ARKADAŞIM'A BUGÜN "SUSAM SOKAĞINDA KUTUDA YAŞAYAN ELEMANI HATIRLIYO MUSUN" DEDİM BEN HİÇ İZLEMEDİM ONU YAAA DEDİ. BİR AİLE SİZİN YÜZÜNÜZDEN DAĞILDI. ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 susam sokagı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "arada kaldım bir sırık gibi" çocuklara hayatı öğretir bu program. kendimi şanslı addederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 öğrendinmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 gece gece işin mi yok hemşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediyle büdü. bende kitapları vardı susam sokağının, bayılırdım resimleri öyle güzel çizmişlerdiki o çocuk psikolojisiyle resmen içine düşüyordun kitabın. yanlız büdü'de tam türk tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 işim yok işte sıkıldım :( kurtlar vadisi izlemek geliyor içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Polat'a söyle, bi ilgileniversin arkadaşla. http://www.bertisevil.tv/pages/bert041.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Alfheim said: kurabiye canavarı vardı beah anılarr ahah lan tamam şimdi hatırladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar