bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Daum var artık adam yapar onları... Azize eskisi gibi genç harcatmaz Bodrumda Loklantaya gitmiş Cavcav garsonlar gel abi bizim çocğu izle demişler gitmiş izlemiş. 250 milyar maç sonu hemen vermiş almış çocuğu :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 parayı bilmiorm da gerisi dogru..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Banada cavcav anlattı. geçen konuşuyorduk şerefsiz dedim beni niye almıyon takıma? O dedi yaa sen bizim takıma büyük gelirsin iyi dedim gel dedi bodruma lokantaya gidek ben dedim gelmiicem tutturdu lan dedim git gelmiicem ben gitmiş bu çocuğu görmüş. Cavcav işte...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar