Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Merhabalar, kucuk bi sorunum var yaptim ama olmadi. Scp ile ice bow yaptim ve 4 tanede 1 cikmasini istiyorum. Aynen Soyle yaptim. ITEM=i_bow_ice_R4 bunu nasil duzeletbilirm?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yaptıgın sey dogru... npc'nin loot'una yani on=@npcrestock trigger'ina: item i_itemadi,R4 gibi yazacaksin, R'den sonraki sayi kac oranla bir cikacagini belirler. R4 yazdiginda 4'te 1 oranla cikmasi saglanir.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 4 de 1 degil hic cikmiyor.Alla alla.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hic cikmiyorsa item scriptine gel ITEMDEF'inin dogru tanımladıgından emin ol. NPCLERİ bastan cıkar.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yok hepsi dogru ama cikmiyor.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tüm npclere restock çek.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ne biliyim yani bunlarla olması lazım aklıma başka bir şey gelmiyor.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ITEM=i_bow_ice_R4,R4 burada yazılan ikinci "R4" random 4 anlamındadır eğer bu şekilde yaparsan olur. Danielin dediği gibi [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 09 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ITEM=i_bow_ice_R4 degil, ITEM=i_bow_ice,R4 Aktif iki shardda gorevli iki pek degerli adminimizin bu detayi gormemesi de esef ve endise verici tabii :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Evny, 09 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki: ITEM=i_bow_ice_R4 bunu nasil duzeletbilirm? bap deniel bap böyle yapmış i_itemadi,R4 sen böyle i_bow_ice_R4 düzeltccen bap şu _ yi virgül yapcan bab the kenk of pls[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ITEM=i_bow_ice_R4,R4 burada yazılan ikinci "R4" random 4 anlamındadır eğer bu şekilde yaparsan olur. Danielin dediği gibi sanırım yalnış okudun baggio yada laf olsun torba dolsun diye böyle bişey yazmış bulundun . ben arkadaşın verdiği [itemdef i_bow_ice_R4] olarak baktım . Yanlış bir şeyde yazmadım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Cok acik belli (en azindan bana gore) orada "," yerine "_" kullanildigi, ama bu cikarimi yapabilmek icin biraz pratik zeka gerekiyormus demek ki, yoksa sen de ayni sonuca varirdin sanirim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 baggio haklısın ama o kadar aşırı sphere ile içli dışlıyım ve 2. güneme girdim uykusuz bazen direk algılamada sorun yaşıyorum. :) Bu arada sana kişisel bir teşekkürde bulunmak isterim . Benim için sözlükte yazmış olduğun yazı bana çok gaz verdi ve yararı oldu sırf gözüne sokmak için 1.0 daki neredeyse tüm bugları fixledim fixlenemez denenleride . Ama hala çıkıyor bitmiyor :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Genelde oyle oluyor zaten, en son region'daki on=@enter sonuna return 1 koydugunda da 2 gun uykusuz kalmistin galiba ayni sekilde. Baska turlu hata yapmadigina gore cok takmana gerek yok boyle seyleri bence, ama git uyu biraz, sonra habire yanlis script yaziyorsun, hem sagliksiz birsey degil mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Oh bea oldu :) [signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik [Bu mesaj Evny tarafından 09 Mayıs 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Evny tarafından 09 Mayıs 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 baggio kafa dağıtmak için yazıyorum buraya ama dağılıyorum sanırım biraz. Oyuncularımı karşı sorumlukluklarım olduğu inancındayım onlara en iyisini verebilmek için uykusuz gecelere buraya yanlış yazı yazmaya sonra rezil edilmeye dahi razıyım anlayacağın başladığım bir iş war onu en iyi şekilde noktalamak için çabalıyorum .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar