Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

random loot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
kucuk bi sorunum var yaptim ama olmadi.
Scp ile ice bow yaptim ve 4 tanede 1 cikmasini istiyorum.
Aynen Soyle yaptim.
ITEM=i_bow_ice_R4
bunu nasil duzeletbilirm?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik
Mesaj tarihi:
Yaptıgın sey dogru...

npc'nin loot'una yani on=@npcrestock trigger'ina:
item i_itemadi,R4 gibi yazacaksin, R'den sonraki sayi kac oranla bir cikacagini belirler. R4 yazdiginda 4'te 1 oranla cikmasi saglanir.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Mesaj tarihi:
ITEM=i_bow_ice_R4,R4
burada yazılan ikinci "R4" random 4 anlamındadır eğer bu şekilde yaparsan olur. Danielin dediği gibi

sanırım yalnış okudun baggio yada laf olsun torba dolsun diye böyle bişey yazmış bulundun .
ben arkadaşın verdiği [itemdef i_bow_ice_R4] olarak baktım . Yanlış bir şeyde yazmadım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Mesaj tarihi:
baggio haklısın ama o kadar aşırı sphere ile içli dışlıyım ve 2. güneme girdim uykusuz bazen direk algılamada sorun yaşıyorum. :)
Bu arada sana kişisel bir teşekkürde bulunmak isterim . Benim için sözlükte yazmış olduğun yazı bana çok gaz verdi ve yararı oldu sırf gözüne sokmak için 1.0 daki neredeyse tüm bugları fixledim fixlenemez denenleride . Ama hala çıkıyor bitmiyor :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Mesaj tarihi:
Genelde oyle oluyor zaten, en son region'daki on=@enter sonuna return 1 koydugunda da 2 gun uykusuz kalmistin galiba ayni sekilde. Baska turlu hata yapmadigina gore cok takmana gerek yok boyle seyleri bence, ama git uyu biraz, sonra habire yanlis script yaziyorsun, hem sagliksiz birsey degil mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Oh bea oldu :)
[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik

[Bu mesaj Evny tarafından 09 Mayıs 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Evny tarafından 09 Mayıs 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baggio kafa dağıtmak için yazıyorum buraya ama dağılıyorum sanırım biraz. Oyuncularımı karşı sorumlukluklarım olduğu inancındayım onlara en iyisini verebilmek için uykusuz gecelere buraya yanlış yazı yazmaya sonra rezil edilmeye dahi razıyım anlayacağın başladığım bir iş war onu en iyi şekilde noktalamak için çabalıyorum .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
  • Yeni Oluştur...