Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

random loot

Wrapper

Öne çıkan mesajlar

said:
Evny, 09 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
ITEM=i_bow_ice_R4
bunu nasil duzeletbilirm?

bap deniel bap böyle yapmış i_itemadi,R4

sen böyle i_bow_ice_R4

düzeltccen bap şu _ yi virgül yapcan bab the kenk of pls[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Sosyal ağlarda paylaş

ITEM=i_bow_ice_R4,R4
burada yazılan ikinci "R4" random 4 anlamındadır eğer bu şekilde yaparsan olur. Danielin dediği gibi

sanırım yalnış okudun baggio yada laf olsun torba dolsun diye böyle bişey yazmış bulundun .
ben arkadaşın verdiği [itemdef i_bow_ice_R4] olarak baktım . Yanlış bir şeyde yazmadım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

Cok acik belli (en azindan bana gore) orada "," yerine "_" kullanildigi, ama bu cikarimi yapabilmek icin biraz pratik zeka gerekiyormus demek ki, yoksa sen de ayni sonuca varirdin sanirim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

baggio haklısın ama o kadar aşırı sphere ile içli dışlıyım ve 2. güneme girdim uykusuz bazen direk algılamada sorun yaşıyorum. :)
Bu arada sana kişisel bir teşekkürde bulunmak isterim . Benim için sözlükte yazmış olduğun yazı bana çok gaz verdi ve yararı oldu sırf gözüne sokmak için 1.0 daki neredeyse tüm bugları fixledim fixlenemez denenleride . Ama hala çıkıyor bitmiyor :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde oyle oluyor zaten, en son region'daki on=@enter sonuna return 1 koydugunda da 2 gun uykusuz kalmistin galiba ayni sekilde. Baska turlu hata yapmadigina gore cok takmana gerek yok boyle seyleri bence, ama git uyu biraz, sonra habire yanlis script yaziyorsun, hem sagliksiz birsey degil mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

baggio kafa dağıtmak için yazıyorum buraya ama dağılıyorum sanırım biraz. Oyuncularımı karşı sorumlukluklarım olduğu inancındayım onlara en iyisini verebilmek için uykusuz gecelere buraya yanlış yazı yazmaya sonra rezil edilmeye dahi razıyım anlayacağın başladığım bir iş war onu en iyi şekilde noktalamak için çabalıyorum .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...