D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Demekki benim 1 TBlık world edition WD'im o 10 üründen 1 lik kısma girmiş gayet memnunum yeni aldığım home edition 1 TB da gayet güzel çalışıyo ama daha 2 günlük gerçi. Pek takip etmedim ama Seagate in son çıkardığı ürünlerde baya bir sorun varmış diye duydum fix vs yapıyorlarmış sanırım demekki pekde kral değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 seagate çok iyidir harddisk konusunda. belli bir seride üretim hatası olmuş, seagate'in kalitesinden birşey götürmez bence bu. WD de iyidir, seagate de. ikisi de tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 e-sata firewire güzel şeyler de network desteği olanlar bambaşka abi. hele bi de Gb LAN varsa ortamda. tek başına çalışıyo alet, direkt networke bağlı herhangi bi bilgisayardan cart diye ulaşıyosun. 10 numere. merkezi backup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 benim WD world edition ethernetli dediğin gibi süper ama birtakım eksileride yok değil misal network için olduğundan olsa gerek alet kullanılmıyorken(veri aktarımı vs yokken) kendini askıya almıyor bu da biraz ısı sorunu yaratıyor. Ayrıca sadece ethernet bağlantısı mevcut benimkinde usbden vs bağlayamıyorum ama ne ilginçse herhangi bir usb hdd yi externala bağlayabiliyorum girişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arkadaşım 1-2 ay falan önce 200ytl ye 1 tb WD aldı. memnun gayet. 2.5inç ama. elektroworldden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 samsung kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 FromTheHell said: arkadaşım 1-2 ay falan önce 200ytl ye 1 tb WD aldı. memnun gayet. 2.5inç ama. elektroworldden. 2.5" değildir o, 3.5" tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 up! http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=30872 Şu ürünü gördüm, fiyatı süper görünüyor. DVD yazmaktan bıktım, her yer DVD oldu. Sadece oyun ISO'larını ve çektiğim dvdripleri saklamak istiyorum yani sürekli kullanmayacağım, USB yeterli midir? Yoksa illa kasıp eSATA falan mı almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evde olucan, bi acelen olacak mı? hayır. e şart diil, evet daha hızlı ama şart diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 deadwoll said: HDD'ler darbelere karşı hassas aletler, adamlar süper bir şok emici sistem geliştirmediği sürece önemli görünmeyen darbeler dahi cihazı bozabilir. X marka patladı, şans işi elektronik falan değil yani. Dikkatli kullanmak, manyetik cihazların yanına koymamaya çalışmak lazım. Ayrıca çantada taşıyanlar çantalarına 2 kat dikkat etmeliler. bu dediğine yönelik bi harici vardı adını hatırlamıyorum. özellikleri: -su geçirmez -düşme çarpma anında bunu algılayıp veri başlığını harddiskten ayırıyo muydu neydi onun gibi bişey söylenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben de yakında bi harici hdd alacam. 3.5" lerden. ne önerirsiniz? 500 de olur, 640 da olur, fazla tuzlu değilse 1Tb de olur. WD ler sağlam deniyor genelde... yanına da 16gb lık bi usb oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar