Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oblivion var super rpg alin oynayin OBLIVION COK IYI BIR RPG DIR! oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oblivion iidir candır. Belli bir kısım sevmesede severek oynanır. Denemeden oynamamazlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Company of Heroes, en iyi strateji olduğu için değil belki çok daha iyi RTS ler vardır. Ama oyunun sunduğu atmosferi başka hiç bir RTS de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bu konuyu sevdim tavsiyelere devam edin :) bu can i run it sitesinde sistemin özelliklerini elle seçme varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 rpg adına bişey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Kaede said: ahaha SupCom oynamadan yada bilgisayarınıza 5 dakika yükleyip neyin ne olduğunu anlamadan gelip burda bok atma lütfen Senin makinenin kaldırdığından bile şüpheliyim ya neyse iki oyunuda bitirdim ikisindede multi yaptım. oyun kotu. mass mass mass bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hakkaten çıkmadı rpg adına bir şey.Normalde Nwnyi severim ama bir Baldur's Gate,bir Icewind Dale,bir Planescape gelmedi.Bu arada RPG/RTS deyince aklıma bu iki türün harmanı Dungeon Keeper geldi,kurayım. Evil is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mass Effect Company of Heroes Başka bişeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar