irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gecti mi gecti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ne yapmalısın çok bilmiyorum da yapmaman gereken çok önemli birşey var: Sakın Kendini Eve Kapatma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 geçiyo tekrar oluyor fln. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abem ergen misinizz lan! yoksa neslimiz mi bozuk? herkes bunalımda noluyo noluyo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 havalardan arkadaşım. güneş gördünüz mü çıkın yürüyün. seni soba borusu yapmama bu kadar moralinin bozulacağını bilemedim, affet ferrero:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 benim hiç bişey yapasım yok uzun zamandır ama hiç bişey yapasım olmaması beni çok mutlu ediyor. hiç derdim tasam yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben gırdım çıkışı arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bunaldim ben de hakkaten bunaldim. duvarlar uzerime uzerime geliyor. ders calismam lazim kafami toparlayamıyorum. a notlarimi alip kendimi kizilaya mi atsam? b notlarimi alip kendimi okula mi atsam? c notlarimi alip kafama mi atsam? d kendimi camdan mi atsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kızılayda nerde calısıon?benimde sınavlar var e malum calısamıom farklı bir yere ihtiyacım var sanırım calısmak icin tavsiye lutfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 lemanin oldugu sokakta 10a10var orda calismak eglenceli oluyo, muzikten ve gurultuden rahatsiz olmuyosan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 utopia said: havalardan arkadaşım. güneş gördünüz mü çıkın yürüyün. seni soba borusu yapmama bu kadar moralinin bozulacağını bilemedim, affet ferrero:/ ben gece çıkıyom lan yürüyüşe daha güzel sessiz oluyo sokaklar arada sırada polis amcalar uğruyo ziyaretime kimlik kontrolü için o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hmm..sagol yok ozellikle ses istiyorum ben calısırken:)gidip bakayım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dory said: bunaldim ben de hakkaten bunaldim. duvarlar uzerime uzerime geliyor. ders calismam lazim kafami toparlayamıyorum. a notlarimi alip kendimi kizilaya mi atsam? b notlarimi alip kendimi okula mi atsam? c notlarimi alip kafama mi atsam? d kendimi camdan mi atsam?d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Farinalle takıl bu aralar çok mutluymuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sık kafana kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bLackcha0s said: Soda iç ve bunalıma en güzel çözüm spor veya yürüyüş yapmaktır. hergün 30dk yürü hayatın değişsin. ciddiyim. kesinlikle katılıyorum, kendini eve kapama,alkol içme hatta içen arkadaşlarınla görüşme, sana mutluluk veren müzik türlerinde dinle (klasik müzik öneririm) , yürü, asla gereğinden fazla uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yürü. tak kulaklıklarını yürü, daha iyi gelecek bişey varsa bile ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 d şıkkında notlarını almıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bunalımın kaynağını bul ve sorunu çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar