Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Arkadaşlar ben exflame olarak açmıştım ilk charımı scalar academy e falan yazıyordum.Neyse bazı hatalar yapmışım yeni acc alıp Vitali Klitschko nickiyle Caldari açtım.4.5m para aldım bi arkadaştan eidetic memory instant recall ve analytic mind ı 4 ledim.Şimdi logic ve focus alıcam 4.5m diyor tanesine.Final zamanı sadece skill bastığım için para kasıcak vaktim olmuyor. Bana fazla parası olan arkadaşlar borç verebilirlerse sevinirim.Şubat tatilinde öderim :) scalar academy kanalındayım yine.teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Faizle isterim :p çarşamba akşamından sonra oyunda görebilirsin beni Tuncan bi titret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 marketing skilleri 5 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar