Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xperl problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar
bayadır kullandığım xperl addon'u bi anda kendini bozdu,
parti'de olsam da olmasam da kendi charımın portrait ve barlarını sol üst köşeye yapıştırcağına 6-7 cm aşşağı çekti ve partiye girince diğer parti üyesinin barının altında kalıyo silip baştan falan yükledim ama çare olmadı.

yardımcı olabilcek biri varsa çok makbule geçer
Mesaj tarihi:
silip bastan yüklersen bişey değişmez addonun ayarları wtfye saveleniyor wtfde onun dosyasını bulup silmen lasım yada oyundan reset licen direk addonu default ayarlara
Mesaj tarihi:
ben mi yanlış anladım
yani
o framelerin yerini değiştirebiliyosun? xperl'ün ayarları açıkken tüm o player, target vs vs framelerin yerini değiştirebiliyorsun

değiştirdiğin halde aşağı mı düşüyor tekrar?
Mesaj tarihi:
hayır deiştiremiorum
yani her zaman sabit olan yerlerinde hepsi
ama kendi barım aşşa kaydı sadece
neden bilmiorum hiç
değiştiriyo olabilsem geri deiştircem de olmuyo
Mesaj tarihi:
alpg said:
hakkaten de öle yapınca o frameler oynuomuş ya

süpersin ness

teşekkur ederim

Rica ederim :) Ayrıca diğer frameleri otomatik olarak hizalamak için seçenekler var orda mesela kendi framein ile targetın arasına boşluk sayısını belirleyip onu aynı hizaya çekebilirsin. Şuanda ss li anlatım koyamıyorum xperl kullanmadığım için ama basit bir menüsü var kesin bulmuşsundur nasıl düzenleneceğini.
Mesaj tarihi:
Sağ tıklayacağına önce target yap sonra /focus yaz olsun bitsin. xperl iyidir hoştur ama hataları çok geç fixleniyor 3.0.2'den beri o hata var bildirildi wowace forumlarında ama çözülmemiş demek ki. Gerçi çokta önemli değil /focus ile focus yap targetını.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sabit topicten c/p yapıyorum, oraya bakan pek olmuyor galiba oraya yazılan daha önceki problemler de yanıtsız kalmış :p

Ya bu targetinizin cast barını nameplatei üzerinde değil de portresinin altında, orjinal uideki gibi göstermenin bir yolu yordamı yok mudur?
  • Yeni Oluştur...