alpg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Selamlar bayadır kullandığım xperl addon'u bi anda kendini bozdu, parti'de olsam da olmasam da kendi charımın portrait ve barlarını sol üst köşeye yapıştırcağına 6-7 cm aşşağı çekti ve partiye girince diğer parti üyesinin barının altında kalıyo silip baştan falan yükledim ama çare olmadı. yardımcı olabilcek biri varsa çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 silip bastan yüklersen bişey değişmez addonun ayarları wtfye saveleniyor wtfde onun dosyasını bulup silmen lasım yada oyundan reset licen direk addonu default ayarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hmm resetledim default'a ama değişen bişi olmadı. wtf'den nerden bulucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 SavedVariables klasöründe xperl.lua ve .lua.bak (backup) vardır. Onları sildikten sonra oyuna tekrar girdiğinde xperl sıfırlanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben mi yanlış anladım yani o framelerin yerini değiştirebiliyosun? xperl'ün ayarları açıkken tüm o player, target vs vs framelerin yerini değiştirebiliyorsun değiştirdiğin halde aşağı mı düşüyor tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hayır deiştiremiorum yani her zaman sabit olan yerlerinde hepsi ama kendi barım aşşa kaydı sadece neden bilmiorum hiç değiştiriyo olabilsem geri deiştircem de olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 xperl yazıp menüyü açtığın andan itibaren combatta değilsen değişiklik yapabilirsin. menü kapalıyken kilitli konumda kalır frameler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hakkaten de öle yapınca o frameler oynuomuş ya süpersin ness teşekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 alpg said: hakkaten de öle yapınca o frameler oynuomuş ya süpersin ness teşekkur ederim Rica ederim :) Ayrıca diğer frameleri otomatik olarak hizalamak için seçenekler var orda mesela kendi framein ile targetın arasına boşluk sayısını belirleyip onu aynı hizaya çekebilirsin. Şuanda ss li anlatım koyamıyorum xperl kullanmadığım için ama basit bir menüsü var kesin bulmuşsundur nasıl düzenleneceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bendede şöyle bi problem var. neyi değiştirmem lazım bi türlü bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 O hatayı target frame e sağ tıklayıp focus yapmaya çalışırken alıyorsun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 evet,ve yes dersem x-perl kapanıyo,ama 1-2 kişi rahatlıkla focus a alıyolardı.Mage e lazım focus,özellikle sheep lik yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sağ tıklayacağına önce target yap sonra /focus yaz olsun bitsin. xperl iyidir hoştur ama hataları çok geç fixleniyor 3.0.2'den beri o hata var bildirildi wowace forumlarında ama çözülmemiş demek ki. Gerçi çokta önemli değil /focus ile focus yap targetını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sabit topicten c/p yapıyorum, oraya bakan pek olmuyor galiba oraya yazılan daha önceki problemler de yanıtsız kalmış :p Ya bu targetinizin cast barını nameplatei üzerinde değil de portresinin altında, orjinal uideki gibi göstermenin bir yolu yordamı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 UI / Addon Başlığı'nı kullanalım bu tip problemler için lütfen. Her konuyu ayrı ayrı açarsak, oraya tabi ki kimse bakmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar