Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esrarengiz olaylar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya etrafımdaki herşey kayboluyo.. anlamıyorum sanki hayal dünyasındayım.... kayıtlı dosyalar açtığım topicler çok sevdiğim gözüm gibi baktığın en iyi yerlerde sakladığım havlum bile kayboldu... nooluyo bana... bi kere de tişörtüm kayboldu arka sordum hiç gördün mü diye senin öyle bi tişörtün mü vardı dedi hem de daha geçen gün üstümde o tişörtle ve o arkla dışarı çıktım.. bana oyun mu oynuyolar ki dicem ama benzer tepkileri alakasız insanlardan görüyorum.. bende iyice şüphelenmeye başladım... paranoyak oldum... nooluyo bana.... yardım edin yaw.... :-o[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
kedidir kedi...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
kurtlar vadisi izlemeyi bırak...sakin ol...uzan derin nefes al...stresten uzak dur[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
yapma beeeeeee.. abi kedi en tehlikelisi... ya ben ciddi ciddi yardım istiyom..benim yerimde olsan naapardın sen...?[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
tööbe tööbee, demeyin ööle şeyler yaw çocua :yapma: kaderin cilvesi de ve geç bence, fazla üstünde durma bööle şeylerin, olur ööle arada, bana da oluo bazen... salla...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
geçenlerde...öle bişey olduki etraftakilerin knuşması dağılarak yankılanarak geliodu kulağıma gözümü açıodum önümdekiler büyüyüp küçülüodu hayalde gibiydim sesler derinden geliodu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
ailene başsağlığı kardeşim...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
hakkınızı helal edin o zaman... ama jelal olsun delikanlı adammışsınız... bi şeey daha sorcam şizoflerinin başlangıcı falan nasıl oluyo bilen varmı??? :-?[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
Aslında paticik diye bi forum da yok sen boşa yazıyosun...[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Mesaj tarihi:
ya bi saçmalama olur arada öle şeler ya git yat uyu 2 hafta manyakmısın ne şizofreni ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 08 Mayıs 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
Aslında paticik diye bi forum da yok sen boşa yazıyosun...

:lol: ya beyler, bayanlar dalga geçmeyelim ark. ciddiye alıo intahar etcek ölümü beklemek yerine[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
yok abi ben ciddiye almaması gerektiğini gayet öğrenmiş bir insan... sorun yok o yüzden[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Mesaj tarihi:
yat uyu bı ıstersen[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ii o zaman

olm sen bittin aslında şu an ölüsün altıncı his deki bruce wills hesabı ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Mayıs 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 08 Mayıs 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
lol keske ölebılsem..sahsen bugun bunu çok istedim ama malesef yaşıyorum hala...

+999999999999999999999[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
kafayı yicem yaw.. hatta daha dün topic açmıştım burda arıyom arıyom bulamıyom ama ondan eminim.. yoksa diyom o da mı öle bişeydi acep... hatta geçen ay falan arkla tuvalette farklı zamanlarda bi ayak gördük ne alakaysa hem de tasvir birbirine uyuyo.. burdan anlaşılıyo ki yatılılık ruhsal sorunlar yaratıyo... kaç gündür aptal aptal rüyalar görüyom... burda anlatılmaz da hem korkunç hem heyecanlı hem de canlı canlı.. gerçek mi rüya mı anlayamıyom... uyanınca rahatlıyom falan.. ama şaka maka harbi bişeyler var... hade hayırlısı...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
olur arada takma ya

benim başıma gelir bazen duvarlar üstüme üstüme gelir...sora önümdeki bişey yakınmış gibi görünür elimi uzatırım ulaşamam gittikçe uzaklaşır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

• Yeni Oluştur...