Tormento Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Evet, GATEWAY ILE ACTIGIM SERVERLER YAVAS CALISIYOR!!!!!!!! neden bilmiyorum ama bu şekilde... normal clientlarla baglandiğim uo serverlari hizli calisirken, gateway ile açilanlar felaket... işletim sistemim Win Me Lutfen yardim edin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 işlemcidendir. benim de 4xx clientlarda makina feci kösüyo[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sapzero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Gateway'de bi sorun var ben de bilmiyorum onla client açınca makinenin anasını ağlatıyo.[signature][hline]Bir romandı kendisi hayatın içinden gelen. Belki de hayatın taa kendisi bir romandı süregelen ve süregiden. 'Belki'lerle ve 'keşke'lerle; umutlarla ve korkularla dolu. Carpe Diem SaPZeRo - ICQ# 28540300, Alc, Bs, Carpentry, Tailor, Tinker, Poisoning siparişi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: TaZmAnYaK, 09 Mayıs 2004 03:29 tarihinde demiş ki: makina feci kösüyo Amahuhauhauha. Neyse bu kadar şamata yeter konumuza donelım bence win me yi hemen degıstır cunku windows un en berbat versıyonu me dir[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 işlemci bir etken , ekran kartı başka etken , ram bam başka bir etken . Hepsini güzelleştir benim gibi 3D oyna :-p ( 3D biraz kasıo ama 2D rahat oynuosun )[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer . [Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 xp kuruyosun. cayır cayır oynuyorsun. win 2000 serverda iyi. turkishte sorun oluyo ama english te harika calisiyo[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Tormento, 09 Mayıs 2004 02:42 tarihinde demiş ki: GATEWAY ILE ACTIGIM SERVERLER YAVAS CALISIYOR!!!!!!!! Mesaj icine yazmissin iyi guzel de, baslik bu sekilde atilmaz. Duzelttim, bir daha aklinda bulunsun diye soyluyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar