duu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Selamlar arkadaşlarrr.... Nette ilginç bir problemim var. Normalde net süper ötesi çalışıyor. WoW u açıyorum ve ya oyuna bağlanamaıyorum yada felaket bir ms ile karşılaşıyorum. Fakat kimse bana bağlantıdadır laga giriyorsun demesin Laptop ta başlattım oyunu grafikleri tam olarak kaldırmasada tuşa bastıgım anda işlevini görüyor. Yani tüm problem benim makinede maalesef ki. Driverları güncelledim son versiyopnda hepsi, Virüs testi yaptırdım Avast ile, (avastteki tercihim hem makineyi kasmıyor hemde root aramasıda yapıyor.) Aklıma gelen herşeyi yaptım kısaca ama nafile. Vista 64 bit yüklü bir şekilde yoluma devam etmeye çalışıyorum ama wow olmayınca sinirim bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 http://ntvmsnbc.com/news/469661.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yani bu şu anda genel bir durummu. Yoksa sadece bu arkadaşın yolumu o kablodan geçiyo :) Bikaç arkadaş şu anda wowda sorunsusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi benim makinede sorun. Laptopta sorunsuz lag mag yok. ama pc de problem düzelmiyor bir türlü. Dediğim gibi pc de sorun veçözümünü bulamadım. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi haberi okudum ama laptopun bağlanıp pc nin bağlanamaması biraz garip geliyor bana :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Pc inde ne gibi bi değişiklik oldu da böyle oldu? Birde bağlandığın ip leri kontrol et. Şansa laptop ile düzgün ip alıp lagsız bağlanıyor olabilirsin. Diğer taraftan addonları kaldırıp wtf klasörü vs silip de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PC de değişiklik olmadı kesinlikle. Ip olarak belki dediğin olabilir ama internet çıkışım noprmöal olupta oyuna girincer patlaması gayet ilginç bir durum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu arada ip diyoruz ama laptopta windows7 var ve orjinal ayarlar. pc dede vista yüklü oda orjinal ayarlamrı kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Arkadaşlar benim bu sorunum dvm etmekte halen. ve ben kafayı yemek üzereyim makineyi formatladım ama banamısın demedi. Bunun kablo kopması ile falan alakası yok. Oyundayken alt tab yapıyorujm bir siteye girmeye çalışıyorum girmiyor oyundan çıkıp refresh yapınca siteye geliyor karşıma. Virüs dedim Avast ile arattırıyorum bir halt bulamıyor. Az kaldı yiyecem kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Senin ilacin format bence, yedekle herseyi onu dene derim sonucta kaybedecek birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Pyro dostum bu olayın üzerine 3 kere format attım çare formattan geçmiyor. Başka birşey var ama çözemiyorum çıldırıcam :S Şuanda online virüs taraması yaptırıyorum kaspersky de ama bitmek üzere ve sonuç virüs yok görünüyor. Problemsiz wow oynarken başımıza gelene bak. Desemki hardware değişikliği yaptım ondan oda yok. Ona yok buna yok eee sorun nerde ozaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tüm addonlarını kapa wft klasorunu sil, sonra repair yap wow klasorunden ve tekrar dene bakalım ne olacak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 baglandıgın server'a ping atmaya calis. sorun baglantıda mı wow da mı once onu bulmak gerekiyor. eger ping ve tracert larinda sorun yoksa wow kurulumunu ve addonlarını degistir. yok eger sorun laptopdaysa, baglandıgın metoda gore wireless adaptorunu veya network adaptorunun driverlarini kontrol et. sorun devam ederse, your-freedom gibi programlarda çare aramaya bakabilirsin. Kolay gelsin, bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için deniycem sonucu bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar