Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lütfen birileri biliyorsa söylesin. Ben nasıl headset ile Ventrilo kullanırken, diğerleri benim kulaklıktan duyduğum oyun seslerini, ben mikrofondan konuşurken duyabiliyor? Yapmadığım ayar bakmadığım yer kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 En basit yöntemi windowstan ayarı yapmak. başlat menüsü sağ alttan hoperlöre çift tıkla, seçenekler / özellikler de çalma işaretini kaydetmeye getir, çıkan menüde microphone de olan tiki "Wav/mp3" tarzı (windowsuna ve ses kart driverına göre değişiyor) seçeneğe geçir ve tamam de çık. Ama bu sefer de mikrofonunu duymazlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eee vur dedik öldürdün :) Tabiki mikrofondan konuştuklarımı duymaları gerekiyor. What u hear diye bişi duydum. Onu bi araştırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ya bende birşey sorucam vent çok kotadan yermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dartanian said: Ya bende birşey sorucam vent çok kotadan yermi? Bende kotalı kullanıyorum. Bir sorun yok gönül rahatlığıyla kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar